Eve tek başına mı yoksa arkadaşlarla beraber mi çıkılmalı?

Ezelalper

Hectopat
Yer
Bozüyük, Bilecik
Merhaba,

ESOGÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. sınıf öğrencisiyim. Bu yılı Bilecik/Bozüyük’teki aile evimden her gün otobüsle Eskişehir’e gidip gelerek tamamladım. Yurtta kalmak istemediğim ve tek başıma eve çıkacak maddi gücüm olmadığı için böyle bir çözüm bulmuştum.

2. sınıf için artık Eskişehir’de bir eve çıkmak istiyorum. Önceleri yalnız yaşamayı planlıyordum fakat sınıftan bir arkadaşım, “Sen, ben bir de bir arkadaşımız daha 3+1 ya da 4+1 eve çıkalım” teklifinde bulundu. Bu fikir bana mantıklı geldi.

Ancak şöyle bir durum var: Aile evimde iki kedim var. Babama, "Kedileri aile evinde bırakayım, otomatik kedi tuvalet alırım, iki üç haftada bir de gelip kontrol ederim" dedim ama kabul etmedi. “Eve çıkacaksan, kedilerini de götür” dedi.

Durumu arkadaşlarıma anlattım, kediler konusunda bir sorun etmeyeceklerini söylediler. Yine de kafamda bazı soru işaretleri var. Normalde uslu, uyumlu kedilerdir ama yeni bir eve taşınınca nasıl davranırlar, arkadaşlarla paylaşılan bir evde sorun çıkar mı bilemiyorum. Eve zarar verirler mi, alışırlar mı, kararsızım.

Benim gibi benzer bir deneyimi olan ya da fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı