Eve Türk Telekom İnternet Bağlattım

İş yerine Fiber, eve Hiber bağlattım. Boş port yoktu. Aradım ve internet lazım dedim. En kısa sürede çözeceğiz dediler. Sadece 1 ayda çözdüler. Ben ama hız olarak en az bir yerde GigaFiber bağlatmak istiyorum. Böyle bir çalışmalarının olduğunu belirtildi. TurkNet olmazsa bence Türk Telekom bu kadar çok çalışmaz. Umarım artık yavaş internet günleri dönemi biter.
Halen VDSL altyapısı olmayan var mı?
Eskişehir Merkezde 4 yıldır uğraşıyorum hocam arka sokakta fiber olmasına rağmen hala vdsl bile gelmedi. İl İl çok değişkenlik gösteriyor.

Kapımın önüne 10 metre mesafede Tip-7 dolap mevcut.Oturduğum bina yan apartmanla birleşik. Onlarda fiber var bizde 16mbit maksimum internet var. Müdürlüğe gidip dilekçe verdim yine nafile. Altyapı hemen yanımızda olduğu halde kullanamamak çok sinir bozucu gerçekten.
Turkneti arayın biraz övün onları. Giga fiber gelince türk Telekom da getiriyor 😁

Eskişehir Merkezde 4 yıldır uğraşıyorum hocam arka sokakta fiber olmasına rağmen hala vdsl bile gelmedi. İl İl çok değişkenlik gösteriyor.

Keşke il il olsa mahalle mahalle değişiklik gösteriyor. Hatta ben bi akrabamıza internet gelsin diye komşunun damından kendimiz çekeriz demiştim. O şekilde geldiler. Direktten komşuya, komşudan dama çektik. O şekilde geldi uğraşmanız gerekiyor. Sürekli başvuru yapmanız lazım.

Arkadaşlar TurkNet GigaFiber her ilde yok şu anda. Ben Konya'da yaşıyorum oturduğum mahalleye TurkNet GigaFiber gelmesi için bir şey yapabilir miyim yoksa tek yapabileceğim bekleyip umut etmek mi?

Açık konuşmak gerekirse kişisel olarak yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
Eğer çok isterseniz TurkNet Destek'e ulaşıp GigaFiber için adres bırakabilirsiniz. Mahallenizi talep olarak kaydettik diyorlar. Ama fazla da umutlanmayın. Mahallem aslında planlarda yokmuş ama bu talep sayesinde bana GigaFiber geldi diyen bir kişi bile yok. Orası apayrı konu.

Arkadaşlar TurkNet GigaFiber her ilde yok şu anda. Ben Konya'da yaşıyorum oturduğum mahalleye TurkNet GigaFiber gelmesi için bir şey yapabilir miyim yoksa tek yapabileceğim bekleyip umut etmek mi?

Açık konuşmak gerekirse kişisel olarak yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
Eğer çok isterseniz TurkNet Destek'e ulaşıp GigaFiber için adres bırakabilirsiniz. Mahallenizi talep olarak kaydettik diyorlar. Ama fazla da umutlanmayın. Mahallem aslında planlarda yokmuş ama bu talep sayesinde bana GigaFiber geldi diyen bir kişi bile yok. Orası apayrı konu.

Fiyatları bahsettiği yeri geçin dilerseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı