Evelynn Late Game'de oyundan düşmemek için ne yapılmalı?

ArthurMorgan33

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
8.250
Çözümler
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
West hesabımda Evelynn mainim, 6 levele kadar gank atmayıp 6 levelden 10 levele kadar 6-0 gidiyorum ama sonra oyundan düşüyorum ve bu her maçta oluyor. Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farm yapmayı bırakmayın çok üstünlük alırsanız 6'dan sonra rakip ormancının kamplarınıda almayı deneyin ama dikkatli olun bunun dışında evelyn zaten late Game Hero'su karşı takımın carrylerini tek yakalayıp indirmeyi deneyin açık arayın bulduğunuzda zaten öndeyseniz direk paramparça ediyor eve iyi forumlar.
 
Evelynn OTP birisi olarak söylüyorum, belli bir üstünlük kurduğun zaman sürekli CT Jungle at ve üstteki arkadaşların dediği gibi karşıdaki Carry heroları tek yakalayıp kes. Ayrıca 6 level olana kadar farm yapman doğru değil en azından her maç doğru değil çünkü pozisyon çıktığında 6.seviyeden önce Flash ile beraber kill çıkarabiliyorsun. Doğru item çıkmakta önemli bu arada, eğer karşıda MR kasan-kasacak herolar varsa Void Staff çıkmayı unutma, Late Game'de kolay kolay düşecek bir Hero değil Evelynn.
 
Counter jungle yapılacak şampiyon var, yapılmayacak şampiyon var.

Ayrıca Evelyn bir dövüşçü değil, suikastçi. Yetenek kiti, bir şampiyona tek atmak için dizayn edilmiş. Fightı takımınızın başlatıp, sizin arkadan dolaşıp en arkada durması gereken ADC'yi bir anda çıkartmanız gerek.

Aynı şey Zed, LB için de geçerli. Bu gibi suikastçi şampiyonların hayatta kalmaları yoktur, fight başlatmak onların görevi değildir. Onların görevi, fightta kendini unutturup bir anda belirip birini fighttan çıkartmaktır.
 
Evelynn ile nasil late game'de dusuyorsunuz hocam? Karakter zaten mid-late game canavari. 100K Evelynn'im var ilk basede dark seal alip domine ediyorum oyunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı