Everest 277a kasaya temperli cam takılır mı?

peki bişi sorcam az önce biri açmış konu everest psu kötü mü diye herkez evt patlıyor diye bişi dedi bendede everest psu var bana önere bileceniz bi psu varmı en fazla 300 tl olsa iyi olur be .

Peki bir şey soracağım az önce biri açmış konu Everest PSU kötü mü diye herkes evet patlıyor diye bir şey dedi bende de Everest PSU var bana önere bileceniz bir PSU var mı en fazla 300 TL olsa iyi olur be.

Hocam hiçbir şey olmaz o muhabbet şakasına. Bende de var Rampage. Az önce bu konuda mizah bile yaptık. PSU durduk yere oyun oynarken patlamaz patlayamaz. Bu kalitesiz ise şakasına denir.

300 TL'ye alacaginiz PSU daha beterdir. Paranizi biriktirin.

1687982557976.png

Şöyle bir PSU buldum kötü mü?

ama baya gördüm her konuya girdim patladı patladı diyolardı fotoğraf atmışlardı tedirgin oldum sistemi yeni topladım bişi olmasını istemem.
Hocam hiçbir şey olmaz o muhabbet şakasına. Bende de var Rampage. Az önce bu konuda mizah bile yaptık. PSU durduk yere oyun oynarken patlamaz patlayamaz. Bu kalitesiz ise şakasına denir.

Ben ciddiyim sistemi yeni topladım bir şey olsun istemem.

Hiçbir şey olmaz ama siz kaliteli alın. Patlama diye bir şey yok korkmayın sadece kaliteli olsun tek mesele bu. 1000TL bütçe lazım iyi bir PSU için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı