Everest 550w peak-600w PPFC PSU R7 370'e Yeterli Midir?

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar sistemim şöyle:
ASUS M5A97 LE R2.0
AMD FX X6 6300
GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz
Seagate 1tb Barracuda 7200 RPM
EVEREST RHINO 432 ve everest kasam var. Bu kasada bana power verilmişti. 550w peak-600w PPFC yazıyor. Alıcağım ekran kartı ASUS R7 370 STRIX GAMING 2GB GDDR5 256BIT AMD RADEON ekran kartı. Şuan kullandığım powerım bu yenı sıstemıme yeter mı ? Teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense bu forum'un evereste bi alarjisi var aynı zaman'da sapphire :) Everest markasını çocukluğumdan biliyorum gittiğim internet kafelerde kasaların markası everest'ti. Bence o kaliteli bir marka örnek olarak tanıdığım bir kaç streamer everest kullanıyor. Ayrıca arkadaşımda everest rampage 72 kasa bulunmakta herhangi bir sorunu yok.

Kalitesiz ürünler üretiyor çünkü. Everest dışında onca kaliteli marka varken onu tercih etmek mantık işi değil. Kasa konusunda da tavsiye etmiyorum ancak kasayı bir yere koyup sabit durduğundan beri ona bir şey olmamış olabilir. Fakat klavye, mouse ve güç kaynağı gibi ürünlerde çöp sayılabilir. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Everest'i eskiden kaliteli marka bilirdim. Ancak öyle değil işte. Kasalarının malzeme kalitesi berbat diyorlar. Bende modemi var ve birkaç metreden sonra çekmemeye başlıyor.

Nedense bu forum'un evereste bi alarjisi var aynı zaman'da sapphire :) Everest markasını çocukluğumdan biliyorum gittiğim internet kafelerde kasaların markası everest'ti. Bence o kaliteli bir marka örnek olarak tanıdığım bir kaç streamer everest kullanıyor. Ayrıca arkadaşımda everest rampage 72 kasa bulunmakta herhangi bir sorunu yok.

Eski masaüstü bilgisayarımızda da Everest kasa vardı. Sürekli ön kısmı düşüp duruyordu. Bantla yapıştırmıştık :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı