Everest Eeagle EC337 Kasaya RX570 takmak

• Konuyu başlatan 56648
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.455

56648

Megapat
EVEREST EAGLE EC337 kasam var. İçinde 400W PSU var ama değişecek tabii ki. Sorum şu PSU değiştikten sonra bu kasaya RX 570 takarsam ne olur ? Tek fan var kasada ve hava sirkülasyonu kötü bildiğim kadarıyla.

Eğer hava sirkülasyonu kötüyse bir de PSU aşağıda ve üzeri yalıtılmamış ise yük altında o da ısınacak ve kasanın içine sıcaklık verecek. Bu yüzden yan kapağı açık tutun bence.

Eğer hava sirkülasyonu kötüyse bir de PSU aşağıda ve üzeri yalıtılmamış ise yük altında o da ısınacak ve kasanın içine sıcaklık verecek. Bu yüzden yan kapağı açık tutun bence.
PSU yukarda
eer.jpg

kasa bu.

PSU değiştirmen gerekli. Kasanın hava akışı yine de o kadar fena değil. ITX veya Armor modellerini almassan idare edebilir. Yine de fan eklemesi yap derim. En kötü küçük bir modifikasyon yaparsın. Sağ tarafında ki kapağın deliklerini genişletmek gibi.

PSU değiştirmen gerekli. Kasanın hava akışı yine de o kadar fena değil. ITX veya Armor modellerini almassan idare edebilir. Yine de fan eklemesi yap derim. En kötü küçük bir modifikasyon yaparsın. Sağ tarafında ki kapağın deliklerini genişletmek gibi.
PSU değişeceğim ama ekran kartı olarak Sapphire ITX düşünüyordum. Bir de Vatan'da 5 adet fan yuvası var diyor ben nereye takacağımı bulamadım nereye takıyoruz acaba ?
O kasanın RX 570'i soğutacağını sanmıyorum.
Sanırım kasayı da değiştireceğim bütçeyi biraz aşacak ama olsun. Vatan'dan olmak üzere maksiumum 300 TL kasa önerir misiniz.

Son düzenleme:
Ya ben eski modelini bile bilmediğim kasayla GTX 1050 TI kullanıyorum. Elbette hava akışı kötüyse çok sıcak bölgelerde ekran kartı 80'i aşabiliyor. Kendimden biliyorum. Ama öne bir fan alır ve kablo düzeni yaparsa hiç bir sıkıntı olmaz.
Bu arada tek fanlı model alma sakın. Çift fanlı olanı al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı