Oynanmaz mı yani ? Fazladan fan taktırsam olur mu ?Kart çalışır ama hava sirkülasyonundan dolayı sıcaklık değerleri tavan yapar.
PSU yukardaEğer hava sirkülasyonu kötüyse bir de PSU aşağıda ve üzeri yalıtılmamış ise yük altında o da ısınacak ve kasanın içine sıcaklık verecek. Bu yüzden yan kapağı açık tutun bence.
PSU değişeceğim ama ekran kartı olarak Sapphire ITX düşünüyordum. Bir de Vatan'da 5 adet fan yuvası var diyor ben nereye takacağımı bulamadım nereye takıyoruz acaba ?PSU değiştirmen gerekli. Kasanın hava akışı yine de o kadar fena değil. ITX veya Armor modellerini almassan idare edebilir. Yine de fan eklemesi yap derim. En kötü küçük bir modifikasyon yaparsın. Sağ tarafında ki kapağın deliklerini genişletmek gibi.
Sanırım kasayı da değiştireceğim bütçeyi biraz aşacak ama olsun. Vatan'dan olmak üzere maksiumum 300 TL kasa önerir misiniz.O kasanın RX 570'i soğutacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.