- Makaleler
- 5
Ya siz şimdi Rampage kötü falan diyorsunuzda ne önerisiyorsunuz High Power değil mi High Power 350Watt fiyatı 8 bin TL'yi geçmiş insanlar nasıl alsın?
Yok 30 bin(!)
Ya siz şimdi Rampage kötü falan diyorsunuzda ne önerisiyorsunuz High Power değil mi High Power 350Watt fiyatı 8 bin TL'yi geçmiş insanlar nasıl alsın?
Bak kardeş.Eki Görüntüle 1102915
Sorry, no results found.
Hocam o PSU ben kullanıyorum. Rezalet bir PSU, zamanında kasa ile beraber gelmişti. İmkanım olunca ilk değiştireceğim bileşenlerden biri.276 TL imiş bence fiyatı gayet uygun ve 12 Volt'tan 40 amper verebilmesi de cabası.![]()
Everest EPS-500A 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest EPS-500A 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest EPS-500A 500W Power Supply özelliklerini incele, 674,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Everest, Hadron, Rampage ve daha birçok kalitesiz marka alınmaz.
Evet.
500W'nin fiyatı?Bakın abi 400 Watt'ın fiyatı.![]()
High Power HPE-400BR-A12S 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power HPE-400BR-A12S 400 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ucuz etin yahnisi yavan olur.276 TL imiş bence fiyatı gayet uygun ve 12 Volt'tan 40 amper verebilmesi de cabası.![]()
Everest EPS-500A 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest EPS-500A 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest EPS-500A 500W Power Supply özelliklerini incele, 674,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öyleyse ben 1 GB RAM PC alıyorum şans işi olduğundan belki de 32 GB RAM PC performansı verir şansa.Teknoloji şans işi deneyim dersen 8 senedir Everest PSU kullanan arkadaşım da var.
Alınmaz demek kolay insanlar için hiç parayı soran yok.
Bunu gerçekten bana mı söylüyorsun. Benim babam yok ve dedemin 1500 TL'lik emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz. Emin ol paranın kıymetini çoğu kişiden iyi biliyorum.
Aga bende biliyorum hayat zor ama TR de insanlar en fazla bunu alabiliyor bende bunu alıyorum hayalim G502 ama yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.