Everest ile Hadron'un bir tutulması

Bak kardeş.
Adsız.png

276 TL imiş bence fiyatı gayet uygun ve 12 Volt'tan 40 amper verebilmesi de cabası.
Hocam o PSU ben kullanıyorum. Rezalet bir PSU, zamanında kasa ile beraber gelmişti. İmkanım olunca ilk değiştireceğim bileşenlerden biri.

Özellikle PSU'larda ucuz olan ürünlerin hiçbiri kaliteli olmaz, adamlar babasının hayırına satmıyor ya. O yüzden hiçbir şekilde o markaları önermiyoruz. Düşük bütçede tercih edilebilir demişsiniz, hayır, edilmemeli. Çünkü bırak sistemi, canını bile tehlikeye sokuyor o PSU'lar. Şimdi üşenmeden hiçbir modeli alınmaması gereken bildiğim bütün PSU markalarını buraya yazıyorum ki bunu okuyanlar görsün diye; Rampage, Everest, Gamepower, Hadron, Powerboost, Concord, Dark, TX, Performax, Izoly, TurboX, Izoly, Inca, Gametech. Bunlar sadece benim bildiklerim, bilmediğim bir sürü daha vardır. Bunlar dışında bazı kaliteli markaların da alınmaması gereken modelleri var, onları şu an yazamayacağım. Son olarak da alınabilecek en ucuz ve en güvenli PSU'yu buraya atıyorum:
Umarım iyi bir şekilde anlatabilmişimdir ve fikriniz değişmiştir, iyi günler :)

Bakın abi 400 Watt'ın fiyatı.
500W'nin fiyatı?
1626275313271.png

276 TL imiş bence fiyatı gayet uygun ve 12 Volt'tan 40 amper verebilmesi de cabası.
Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Teknoloji şans işi deneyim dersen 8 senedir Everest PSU kullanan arkadaşım da var.
Öyleyse ben 1 GB RAM PC alıyorum şans işi olduğundan belki de 32 GB RAM PC performansı verir şansa.

Bunu gerçekten bana mı söylüyorsun. Benim babam yok ve dedemin 1500 TL'lik emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz. Emin ol paranın kıymetini çoğu kişiden iyi biliyorum.

Aga bende biliyorum hayat zor ama TR de insanlar en fazla bunu alabiliyor bende bunu alıyorum hayalim G502 ama yapacak bir şey yok.

Aga bende biliyorum hayat zor ama TR de insanlar en fazla bunu alabiliyor bende bunu alıyorum hayalim G502 ama yapacak bir şey yok.

Benim demeye çalıştığım almışken iyisini alın uzun süre rahat edin. Rampage alıp 5 ayda bir mouse değiştirmektense 5 ay sabret G502 al. Bunun gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı