Everest ile Hadron'un bir tutulması

Güzel kardeşim @Resul1780 sabırla bütün konuyu okudum, sana şimdi anlatacağım. Umarım anlarsın.

Everest Japonya, Çin'den aldığı markası bile belli olmayan ürünlere kendi markasını basıp satıyor. Fiyatları bu yüzden ucuz, malzeme kalitesi rezalet.
Üstünde yazan değerleri verebildiği bile kesin değil.

Özellikle PSU'ların içleri nemlenir, neme dayanıklı olması gereken iç kısmı Everest'in örnek verdiğin PSU'sunda metal. Bir nem tutsa bir kısa devre yapsa bütün sisteminin yanma olasılığı var.

Bütçen düşükse bunları al, Everest, Rampage alma güzel kardeşim.

Bunca insanın bir bildiği vardır elbet.

Kardeş teşek ederim güzelce anlatıp link verdiğin için diğerleri sağ olsun her yazdığıma gülücük emojisi atıp alay ettiler o yüzden bende uzattım biraz inadına.

Kardeş teşekkür ederim güzelce anlatıp link verdiğin için diğerleri sağ olsun her yazdığıma gülücük emojisi atıp alay ettiler o yüzden bende uzattım biraz inadına.

Forumda böyle markalara karşı nefret var biraz gülme emojileri falan o yüzden, emin ol herkes iyiliğini istiyor burada :)

80 Plus'ın sitesinde Rampage var
1625927450093.png

Sorry, no results found.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı