Everest ile Hadron'un bir tutulması

Everest, Hadron, Rampage, Gamepower, platoon, concord vb. hepsi aynıdır. Üzerinde kaç W verdiği hepsinde yazıyor yani sırf sitesine ekledi diye Everest daha mı iyi olacak?

Çalışsın alsın ne saçma bir laf bu. Volvo da güvenli araçlar üretmesin o zaman sen alamıyorsun ne anlamı var?

Aynen bir daire parası arabaya verde donsuz gez ortalıkta ölene kadar borç öde.

300 TL daha az vermek için 5000 TL'yi riske atmaya hiç gerek yok.

Ya ben zaten gidin yüksek bütçeli sistemde Everest Rampage kullanın demiyor parası olan zaten gider High Power Zalman FSP alır bütçesi olamyanlar için ideal.
Kurduğunuz cümleler çok mantıksız. Volvo'yu kötüleyip Tofaş'a bin demek gibi.

Kardeş asgari ücretle çalışan bir insan neden Volvo alsın Tofaş alacak tabii hatta araba bile alamayacak belki.

Aynen bir daire parası arabaya ver de donsuz gez ortalıkta ölene kadar borç öde.

Ben sana sıfır Volvo al demiyorum git sıfır Renault al, Fiat al ama sen bana gelmiş diyorsun yahu ben gider 95 model Broadway alırım. Tamam kardeşim o araç seni 5 yıl da götürebilir ama bir kaza olursa hayatını daha çok tehlikeye atar, bu sürede elinde de patlayabilir. Anladın mı şimdi nereye geldiğimizi?

Kardeş asgari ücretle çalışan bir insan neden Volvo alsın Tofaş alacak tabii hatta araba bile alamayacak belki.

Bak yine bizim mantığımıza geliyor. Bu durum Volvo'yu kötü, Tofaş'ı iyi yapmaz. Şu an arabamız yok ve gidip de Tofaş almıyoruz. Peki niye? Çünkü aynı Everest'inde olduğu gibi kötü ve kalitesiz.

Ben sana sıfır Volvo al demiyorum git sıfır Renault al, Fiat al ama sen bana gelmiş diyorsun yahu ben gider 95 model broadway alırım. Tamam kardeşim o araç seni 5 yıl da götürebilir ama bir kaza olursa hayatını daha çok tehlikeye atar, bu sürede elinde de patlayabilir. Anladın mı şimdi nereye geldiğimizi?

Renault ve fiyatlar ne kadar sanki çok takip etmiyorum ama onlarda pahalı herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı