Everest kasaya Galax GTX 1660S modeli sığar mı?

Hocam Sapphire marka çok iyi değil Gigabyte marka almak daha mantıklı.
O parayı vermek mantıklı değil, arkadaşın kasası da Mesh panel, ısınma sorunu çıkmayacaktır.

Hocam RX 6600'ü işlemcim beslemiyor ve ekran kartının üstüne işloemci değişecek bütçem yok.
İşlemci beslemiyor diye kötü kart almak mantıksız. O parayı vermek mantıksız. Kullanım sırasında ayar yükselterek darboğazı azaltırsınız. Yeter ki 1660S'e o parayı vermeyin.
Benim PSU kaç pin hocam ekran kartında sorun çıkarır mı?
Güç kaynağının modelini bilmek gerek de, dönüştürücü vs. bir şekilde çözülür o iş.

@Lyc RX 6600'e o kadar para verilmez. Ayrica fiyatina gore Gigabyte modelinin sogutmasi da iyi degil. He illa da sogutmasi ust seviye bir kart alacaksa XFX alinmali. Bu kasada Sapphire modeli de gayet serin calisir, arkadasin Sapphire Pulse RX 6600 almasi en mantiklisi.

@Lyc RX 6600'e o kadar para verilmez. Ayrica fiyatina gore Gigabyte modelinin sogutmasi da iyi degil. He illa da sogutmasi ust seviye bir kart alacaksa XFX alinmali. Bu kasada Sapphire modeli de gayet serin calisir, arkadasin Sapphire Pulse RX 6600 almasi en mantiklisi.

Bizzat ben kullanıyorum Gigabyte RX 6600 60 65 dereceyi geçmiyor Sapphire 75'e kadar çıkıyor.

Ha bu arada hocam benim RAM 1x16 performansta çok etki eder mi?

Hocam zaten bütçe kısıtlı Gigabyte olunca performans artıyormu onun yerine 6600 XT ve 6700 alayım nedir bu Gigabyte sevdanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı