Fan eklemenizi öneririm, ayrıca meraktan soruyorum sisteminiz özellikleri nedir?
Kasanın hava alabileceği hiçbir yer yok (görsele göre). Isınma sorunu yaşarsınız.
Ekran kartı GT 730 RAM 4 GB işlemci i5 3.nesil bilgisayarcıya götürdük bakacağız artık.
RTX 2060 veya GTX 1660 alırsanız ısınma sorununun kralı olur.
GTX 1050 ile 2060 arasında dağlar kadar fark olduğunu biliyorsunuz değil mi? GTX 1050 Ti ekran kartları artık yeni çıkan çoğu oyunu kaldırmıyor. İnternet kafeci kendi malını sattırmak için kazıklıyor olmasın sizi?Merhaba kasaya GTX STRIX 1050 Ti eklenecek internet kafeci sıkıntı olmaz dedi ayrıca STRIX serisi daha mı iyi?
Evet tabii ki biliyorum 2060 ekran kartının daha iyi olduğunu RAM SSD GTX 1050 Ti hepsi 6K civarina geldi.
Zaten öyle aman aman oyunlar oynamayacağım Forza 5 GTA 5 Valorant FIFA 22 vs. hepsini minimum ayarlarda +80 FPS görürüm.
Büyük kazık yemişsin geçmiş olsun.Evet tabii ki biliyorum 2060 ekran kartının daha iyi olduğunu RAM SSD GTX 1050 Ti hepsi 6K civarina geldi.
Zaten öyle aman aman oyunlar oynamayacağım Forza 5 GTA 5 Valorant FIFA 22 vs. hepsini minimum ayarlarda +80 FPS görürüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.