Everest klavye bozuldu

Bütçe
700 TL

faruk 31

Femtopat
Katılım
24 Ağustos 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu markaların iyi olmadığını ben de biliyorum ancak fiyatımı aşıyor diğer klavyeler şu an https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-switch-gaming-oyuncu-si-fiyati,67806885.html kullanıyorum ve 6-7 ay geçti bazı tuşlar basmıyor klavyeye vurunca da düzeliyor. Garantiyle uğraşmak istemedim başta ancak 2 gün önce sert vurduğum için W tuşunda temassızlık oldu aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ama karar veremedim Max 700 TL görüntüsü kötü olmayan blue Switch klavye öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu markaların iyi olmadığını ben de biliyorum ancak fiyatımı aşıyor diğer klavyeler şu an Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kullanıyorum ve 6-7 ay geçti bazı tuşlar basmıyor klavyeye vurunca da düzeliyor. Garantiyle uğraşmak istemedim başta ancak 2 gün önce sert vurduğum için W tuşunda temassızlık oldu aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ama karar veremedim Max 700 TL görüntüsü kötü olmayan blue Switch klavye öneriniz var mı?

Vurunca düzeliyorsa lehimlerde sıkıntı olabilir. Garantiye yollayın ve Everest Rampage gibi markalardan uzak durun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantide düzeltecekler mi çünkü şu an ben vurduğum için çalışmıyor emin misiniz ama yine bazı tuşları fazla basıyor.

Daha önce Rampage bir klavyede dediğiniz sorunu yaşadım garantide düzelttiler hatta direkt yenisini verdiler bana. ( sonra süt döktüm klavyeye :D)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı