Everest mouse alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Motorcu
Bir arkadaşım bugün aldı. Hoşuma gitti Everest'in iyi bir marka olmadığını biliyorum fakat şu anki mouse çok kötü. 30 40 liralık ışıklı mouselerden. Arkadaşımın PC çok kötü olduğu için dedim ekipmana para harcama gel SSD ile takas edelim fareyi. Benim SSD sıfırı 500 TL. 3 4 yıldır bende. Ailem para harcamadığı için alacağım sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-03-22-38-54-974_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-03-22-38-54-974_trendyol.com.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 42
Bir arkadaşım bugün aldı. Hoşuma gitti Everest'in iyi bir marka olmadığını biliyorum fakat şu anki mouse çok kötü. 30 40 liralık ışıklı mouselerden. Arkadaşımın PC çok kötü olduğu için dedim ekipmana para harcama gel SSD ile takas edelim fareyi. Benim SSD sıfırı 500 TL. 3 4 yıldır bende. Ailem para harcamadığı için alacağım sizce alınır mı?
Hayır SSD kalsın sizde.

Sakın değişme.

SSD eski PC den kalma 120 GB ben takas etmesem bile 2 3 aya bizimkiler eski kasayla çöpe atacak bedavaya gelmiş gibi olacak bana çöpe gideceğine mouse alsam daha iyi olmaz mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı