Everest PSU patladı

Selamünaleyküm arkadaşlar bugün arkadaşım gilin odasında otururken abisi bilgisayar oynarken kasadan patttttttt diye ses geldi ve beyaz bir ışık geldi. Sigortayı açmaya çalıştığımızda gene patladı hem de bu sefer tam kulağımın yanında. Kasayı fişten çektik ve sigortayı açtık çok fazla sesten polis kapıya geldi kontrol için gene de bakmak istedi. Şu an ne yapmamız lazım? Ekran kartını işlemciyi vs falan sokelim mi yoksa geri takıp çalıştıralım mı?

Öncelikle dikkatli olun. Kasayı elektrikten arındırp diğer parçaları başka bir PSU ile teste edebilirsiniz. İnsanlar boşuna demiyor sisteme kaliteli PSU alın diye.
 
Bakıyorum herkes de komedyen olmaya karar vermiş bir şaklabanlıklar :D. 10000 yorum attım 9000'i sağda solda milletle dalga geçip makara yapma vav süper. 31 tane de makale yazdım ne makalesi yazmışsam benim yazdığım makaleden ne olur ki? Şaklabanın makalesinden kim ne öğrenebilir :D. Milletin bilgilerini paylaşacağı tecrübelerini aktaracağı yer olmuş sana makara kukara yeri. Lafta Technopat teknoloji forumu. Birilerine özentilik peşinde millet :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı