Everest Rampage 66 kasaya sıvı soğutma takılabilir mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba. Everest Rampage 66 model kasam var. Bu kasaya ileride 240 mm sıvı soğutma takmak mümkün müdür? Kasanın ön tarafında sanki buna uygun yer var gibi geldi ama emin olamadım. En üst vida yuvası ile en alttakinin arasındaki mesafeyi ölçtüm 24 cm çıktı.

20200715_135539.jpg

SilverStone nasıl hocam ? Arkadaşlarım genelde onu öneriyorlar.
Valla şu kadarını söyleyeyim, iş sıvı soğutmaya gelince ucuza kaçmak tehlikeli. Akıtma, oksitlenme tıkanma vb. durumlar ortaya çıkabiliyor buna dair ucuz markaların sıvı soğutmasını deneyip sonra bozuldu diye video çeken tanınmış kanallar var. Ben 3 tane sıvı soğutma kullandım bugüne kadar. İlk ML240 aldım, sonra NZXT S340W'ya geçince x42 aldım. En son ML360R aldım hala da kullanıyorum memnunum. Tavsiyem iş sıvı soğutma olunca sakın ha ucuza kaçma ama bütçen yoksa senin tercihin. İkinci el'e de bulaşma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha bir de siz tek fanlı alacaksınız. Tek fanlı sıvı soğutmaların laneti yüksek sesle çalışmalarıdır iyi araştırmadan sakın almayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha bir de siz tek fanlı alacaksınız. Tek fanlı sıvı soğutmaların laneti yüksek sesle çalışmalarıdır iyi araştırmadan sakın almayın.

Yok çift fanlı düşünüyorum zaten o yüzden konuda 240 mm takabilir miyim diye sordum. Ve sanırım kasanın ön kısmına takabilirim 24 cm yer var vida yuvaları arasında.

Attığınız fotoğrafa göre 140mm sığıyor sadece.

Bir de 120mm.

O zaman hava soğutma ile devam etmek daha mantıklı gibi çünkü sessiz. Zaten işlemcilerin güç tüketimi ve ısıları azalıyor. O yüzden 2 sene sonra yeni sistem kurduğum zaman hava soğutma yeter gibi overclock yapsam bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı