Everest Rampage Kalite İncelemesi

Arkadaşlar forumlarda veya YouTube yorumlarına baktığım zaman hep:
-Everest dandik
-Sakın almayın
-Hemen bozuluyor
Gibi şeyler duyuyorum, bu şekilde Rampage kullanıcıları düşüyor oyuncu ekipmanı alacak olanlar Logitech, Bloody vs kullanıyor fakat arkadaşlar Rampage'nin farkı daha ucuz ürünler yapması ve daha az parası olan kitleye hitap etmesidir evet diğer markalara göre daha kalitesiz olabilir fakat ben bugün burada Rampage ürünlerin artı ve eksi yönlerinden bahsedeceğim. Arkadaşlar bir yıldır Rampage Kb-r 01 ve Rampage SM-770
oyuncu ürünleri kullanıyorum ve 1 hafta önce Snopy mikrofon aldım

ARTI YÖNLER
-Uygun fiyatı
-Güzel garanti servisi (Klavyeme fanta dökülmüştü ve vatan'a götürünce 1 hafta içinde yenisini verdiler
-Her türlü ihtiyaca göre ürünlerinin olması
-Ürünlerin driver'a gerek duymaması
Bunlar genel olarak Rampage ürünlerin + yönleri

EKSİ YÖNLER

-Bazı ürünler gerçekten dandik fakat almadan önce araştırarak bu sorunu çözebilirsiniz.
-Eğer ürünleri temiz kullanan biri değilseniz Rampage almayın.
Daha birçok - ve + yön var fakat bunlar şimdi aklıma gelenler benim size tavsiyem eğer paranız varsa daha yüksek bir markanın ürünlerini alın fakat eğer çok para vermek istemiyorsanız Rampage ürünlerden kaçmayın ve piyasa araştırması yapın..

Bende şahsen cooler masterdan bi konuda şikayetçiyim devastator 2 klavye+mouse kombo satın aldım daha alalı 2 haftayı geçmedi multimedya tuşları çalışmamaya başladı :D

Merhaba, ürün değişimi yapılır, aldığınız yer vasıtasıyla distribütör teknik servisine gönderin.

Valla 2015 Kasım ayında sistem topladığımda "idareten" Rampage mouse ve klavye takımı almıştım elim biraz bollaşınca değiştiririm diye, 2 yıl olacak tık demediler halen kullanıyorum her ikisini de :)

Logitech, Everest, Snopy, INCA, Frisby beslisinden uzak duran kazanir.
Elbette Logitech avcilari linc eder bu mesaji, ama aci gercek bu. -50TL segmentinde Everest, Snopy kalitesizligi ne ise, -200TL segmentinde Logitech o. Ikisine de verilecek para israf.
Logitech'in garanti kalitesinden haberin yok herhalde?

Bende şuanda everest kb 961 klavye ve sm 770 mouse kullanıyorum gayet güzeller. Çok eskiden aldığım yani 3 yıl kadar önce aldığım birde kamera var takır takır çalışıyor.

Logitech'ten şaşmam. Şuana kadar bir ürünün bile dandik olmadığını gördüm kaç tane ürününü kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım 5 seneden fazla bir kamerası var. Ne çiziği var ne bir sorunu o kadar kötü kullandım ki kaç bin kere yere düşmüştür kaç kere sinirlenip fırlattım yere ama dahada sağlam. Aynı şekilde mouse ve klavye ve gamepad. Çok sağlam yapıyorlar adamlar parasının hakkını veriyor. Everst'i bende tavsiye etmiyorum :) Dandik olduğunu söyleyenler arasında bende varım. Bence Everest'in ürünleri tercih edilmemeli. Bir kere alıcaksın tam alıcaksın. Öyle 2 ayda bir mouse parası vermektense bir kere sağlam alıcaksın bidahada almayacaksın.
Bende sizin gibiyim, Logitech G430 kullanıyorum şu ana kadar en az 10-15 defa masadan düşdü, tık yok sapasağlam bir ay öncede Bloody marka mouseum bozuldu(2. senesinde) gönül rahatlığıyla G303 aldım, ondanda çok memnunum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumlarda veya YouTube yorumlarına baktığım zaman hep:
-Everest dandik
-Sakın almayın
-Hemen bozuluyor
Gibi şeyler duyuyorum, bu şekilde Rampage kullanıcıları düşüyor oyuncu ekipmanı alacak olanlar Logitech, Bloody vs kullanıyor fakat arkadaşlar Rampage'nin farkı daha ucuz ürünler yapması ve daha az parası olan kitleye hitap etmesidir evet diğer markalara göre daha kalitesiz olabilir fakat ben bugün burada Rampage ürünlerin artı ve eksi yönlerinden bahsedeceğim. Arkadaşlar bir yıldır Rampage Kb-r 01 ve Rampage SM-770
oyuncu ürünleri kullanıyorum ve 1 hafta önce Snopy mikrofon aldım

ARTI YÖNLER
-Uygun fiyatı
-Güzel garanti servisi (Klavyeme fanta dökülmüştü ve vatan'a götürünce 1 hafta içinde yenisini verdiler
-Her türlü ihtiyaca göre ürünlerinin olması
-Ürünlerin driver'a gerek duymaması
Bunlar genel olarak Rampage ürünlerin + yönleri

EKSİ YÖNLER
-Bazı ürünler gerçekten dandik fakat almadan önce araştırarak bu sorunu çözebilirsiniz.
-Eğer ürünleri temiz kullanan biri değilseniz Rampage almayın.
Daha birçok - ve + yön var fakat bunlar şimdi aklıma gelenler benim size tavsiyem eğer paranız varsa daha yüksek bir markanın ürünlerini alın fakat eğer çok para vermek istemiyorsanız Rampage ürünlerden kaçmayın ve piyasa araştırması yapın..

Usta peki Everest Rampage KL-R90 yani oyuncu koltukları hakkında ne düşünüyorsun. Ben almayı düşünüyorum. Çünkü güzel duruyor, fonksiyonlu ve rahat görünüyor. Fiyat olarak da piyasaya göre normal. Ama oturup deneme şansım yok malesef. İnternetten alacağım. xDrive ve Calitte den daha rahat olurmu acaba.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı