Alicem Doğan
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2
Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL
Merhaba arkadaşlar. Dün sorunsuz çalışan klavyem bugün çalışmıyor, bilgisayar görmüyor. Farklı portları da denedim olmadı. Arada bir Windows'dan donanım takıp çıkarma sesi geliyor ama yine klavye çalışmıyor. Klavyeyi başka bir bilgisayarda denedim yine çalışmadı.
Bu arada klavye Everest Rampage KB-R8. Şunu söylemek istiyorum ki eğer "Everest işte ne olacak.", "Everest'i çöpe at", "Klavyenin Everest olması tek sorun." gibi cevaplar yazacaksanız hiç konuya bile bakmayın. Bu klavyeyi 2 yıldır kullanıyorum ve şu zamana kadar hiç sorununu görmedim. 3 yıldır da Everest'in SM-612 model faresini kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
Klavyenin renkli ışıkları var onlar yanıyor hatta numlock da yanıyor ama hiçbir tuş çalışmıyor. Dün de anormal bir şey olmadı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada klavye Everest Rampage KB-R8. Şunu söylemek istiyorum ki eğer "Everest işte ne olacak.", "Everest'i çöpe at", "Klavyenin Everest olması tek sorun." gibi cevaplar yazacaksanız hiç konuya bile bakmayın. Bu klavyeyi 2 yıldır kullanıyorum ve şu zamana kadar hiç sorununu görmedim. 3 yıldır da Everest'in SM-612 model faresini kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
Klavyenin renkli ışıkları var onlar yanıyor hatta numlock da yanıyor ama hiçbir tuş çalışmıyor. Dün de anormal bir şey olmadı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.