Everest Rampage KB-R8 Mekanik oyuncu klavyesi incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Everest'in mekanik klavyesinden alacağın verim tartışılır. Adamlar utanmasa tuşlardan bile kırpacakmış. Bilek desteği için plastiği uzatır insan ya. Sen memnunsan sorun yok.

Birazdan bak o klavye bir aya bozulunca yeni konu açarsın diyenler gelecek hazırlıklı ol.
Evet, geldim. Böyle dediğimizde ne oluyor? Everest'i sırf bir klavyesi güzel diye ben niye yanlış tanımaktan vazgeçeyim? Boş ve gereksiz yorumlar..

Evet, geldim. Böyle dediğimizde ne oluyor? Everest'i sırf bir klavyesi güzel diye ben niye yanlış tanımaktan vazgeçeyim? Boş ve gereksiz yorumlar..

Everest süper firmadır diyen olmadı farkındaysan. Sadece f/p açısından başarılı olduğu ürünleri olduğunu savunuyorum. Dikkatinizi çekerim bütün ürünleri demiyorum. Eğer isteklerinizi karşılıyorsa, fiyatı iyi ise o ürün alınmalıdır. Sırf Everest' in güç kaynağı kötü diye gidip klavyesini almamak olmaz. Zaten klavyeye 50 tl' den fazla verebiliyorsanız Everest yerine bu segmentte bulunan köklü firmaları tavsiye ediyorum.

Everest boş bir marka gibi bir şey. Mekanik olduğuna pek inanmadım iyi incele derim çünkü o kadar ucuza zor bulunur. Hadi diyelim yaptılar sadece bakılan şey işlevi mi ? Klavyenin yapılan malzemesi işlevi kadar önemlidir. En fazla 3-4 ay dayanır o klavye. Birde CS:GO oyuncusuyum demişsin eğer klavyeye fazla bastırıyor isen en fazla 2 ay gider.

Üstteki yorumumu okur musun lütfen ? Arkadaşlar ben incelemesini yapıyorum, hala siz Everest'i eleştiriyorsunuz. Ben burada insanlara klavyeyi tanıtıyorum. Siz kullanmadan hala yorum atıyorsunuz. Arkadaşlar kullanan benim. Ve yaşadıklarımı anlatıyorum. Evet CS:GO oyuncusuyum. Ve klavyeye öyle hayvan gibi abanan kişiler değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…