Everest Rampage KB-R8 Mekanik oyuncu klavyesi incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bugün klavyeyi aldım. Öncelikle şöyle söylemeliyim. Everest'i yanlış tanımışız. Yada hep yanlış ürünlerini alıp durmuşuz. Gerçekten böyle güzel bir klavye görmedim. Sizlere artı yönleri ile başlamak istiyorum.

Artı yönleri:
- 20 Tuşa kadar anti-ghosting
- 3 Tip led ve 4 tip ışık ayarı
- 10 Milyon zamanlı tuş ömrü
- 1 MS Tepkime süresi
- Uygun fiyatlı mekanik klavye alternatifi
- FN+Win Kombinasyonu ile Windows tuşunu devre dışı bırakılabiliyor.

Eksi yönleri:
- Klavye gereksiz derecede ağır
- Sarı yerine mavi aydınlatma olsaydı güzel olurdu

Geçelim resimlere:

IMG_20150109_222749 (1920 x 1080).jpg
IMG_20150109_222653 (1920 x 1080).jpg
IMG_20150109_222706 (1920 x 1080).jpg
IMG_20150109_222722 (1920 x 1080).jpg

Not: Kameram kötü olduğu için sarı, beyaz gibi çıkmış.

Gerçekten mekanik mi ? Vatan'da ürüne mekanik hissi veriyor demişler. Sanki mekanik değil de öyle bi etki yaratmışlar gibi. Takır tukur ses çıkarıyo dimi ?

Gerçekten mekanik mi ? Vatan'da ürüne mekanik hissi veriyor demişler. Sanki mekanik değil de öyle bi etki yaratmışlar gibi. Takır tukur ses çıkarıyo dimi ?

Evet. Mekanik. Takır tukur'da sesi geliyor :). Gerçekten ucuza alınabilecek mekanik klavye alternatiflerinden.

Pekala G103 ile karşılaştırırsak hangisi ?

Hani Logitech kalitesi bişey var. LoL oyuncusu isen hani makro gerekebilir. Bu yüzden G103 olurdu. Ama ben CS:GO oyuncusuyum. Benim için tepkime süresi gerekiyor. CS:GO'da çok başarılı bir klavye. Yani birde bu kullanım alanına göre değişiyor.

Bu kadar düşük fiyata mekanik klavye bulmak gerçekten şaşırtıcı zaten mekanik klavyenin sesi yeter :)
Emin ol mekanik değildir . Şahsen evereste güvenmiyorum. Bilinen markaların mekanıik klavyeleri 300 tl den başlıyorsa 60 tl ye mekanik klavye inandırıcı değil. 60 tl ye benim gibi x7 alsaydın hiç olmassa kandırmıyorlar. ;)

Everest şöyledir Everest böyledir diyenlere her ürününün kötü olmadığını gösteren bir çalışma olmuş teşekkürler. ( Birazdan bak o klavye bir aya bozulunca yeni konu açarsın diyenler gelecek hazırlıklı ol. :D )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı