Everest SM-611 ve KB-961 klavye mouse?

Gıcırdamaya başlayınca konu açarsın buraya :)

Ooo fanboy alırım bir dal. :D Yukarıdaki mesajları okumadın herhalde dostum. Sadece Logitech kaliteli ürün üretmiyor. Everest' in de güzel ürünleri var şunu anlayın artık. Gelip 50 liralık Everest mouse ile 90 liralık fareyi karşılaştırırsan tabi ki Logitech daha kaliteli olur. Bu aynı : Asus gt 630 oyunlarda iyi performans vermiyor fakat bakınız Msi gtx 970 ne kadar performanslı diyerek Asus kalitesizdir sonucuna ulaşmak gibi. Everest yüksek bütçe ürün üretmez. Üretse de tek tük üretir ve pek başarılı olamaz. Everest' in belirli modellerinin özelliği iş görecek nitelikte. Her firmanın iyi ve kötü ürünleri vardır elbette. Bu oran Everest' te kötüye daha yakın diye Everest ürünlerini " Iyy pis kaka " tabiriyle karşılamak doğru olmaz. Öncelikle ürün araştırılıp, gerekirse el ile incelenmelidir. İyi forumlar.

Ooo fanboy alırım bir dal. :D Yukarıdaki mesajları okumadın herhalde dostum. Sadece Logitech kaliteli ürün üretmiyor. Everest' in de güzel ürünleri var şunu anlayın artık. Gelip 50 liralık Everest mouse ile 90 liralık fareyi karşılaştırırsan tabi ki Logitech daha kaliteli olur. Bu aynı : Asus gt 630 oyunlarda iyi performans vermiyor fakat bakınız Msi gtx 970 ne kadar performanslı diyerek Asus kalitesizdir sonucuna ulaşmak gibi. Everest yüksek bütçe ürün üretmez. Üretse de tek tük üretir ve pek başarılı olamaz. Everest' in belirli modellerinin özelliği iş görecek nitelikte. Her firmanın iyi ve kötü ürünleri vardır elbette. Bu oran Everest' te kötüye daha yakın diye Everest ürünlerini " Iyy pis kaka " tabiriyle karşılamak doğru olmaz. Öncelikle ürün araştırılıp, gerekirse el ile incelenmelidir. İyi forumlar.
1. Fanboy değilim başka bir marka savunmadım.
2. Logitech diyen olmadı.
3. El ile denemediğimi nereden çıkardın ?
4. Fanboy Değilim
5. Fanboy Değilim.
6. Fanboy görmek istiyorsan ekran kartı tavsiyesi isteyenlerin konularına bak.

1. Fanboy değilim başka bir marka savunmadım.
2. Logitech diyen olmadı.
3. El ile denemediğimi nereden çıkardın ?
4. Fanboy Değilim
5. Fanboy Değilim.
6. Fanboy görmek istiyorsan ekran kartı tavsiyesi isteyenlerin konularına bak.

1. Hayır başka bir markayı savunmadınız. Elinizde gerekçe olmaksızın ve kullanan kişinin memnun olmasına rağmen bir firmaya "kalitesiz" dediniz.
2. Logitech' i örnek olarak gösterdim. Yani A4 Tech de diyebilirdim.
3. El ile denediyseniz hangi fareyi denediğinizi ve sonuçlarını yazar mısınız ?
4. Fanboy değilsiniz.
5. Fanboy değilim.
6. Fanboy değiller. (???)
7. Bir ara Asus r9 serisi sorunlu diye söylenti yayılmıştı forumda ne zaman başlık açılsa hemen damlıyordu elemanlar Asus almayın sorunlu diye. ( Şu sorunun ne olduğunu da bir türlü öğrenemedik.) :D

1. Hayır başka bir markayı savunmadınız. Elinizde gerekçe olmaksızın ve kullanan kişinin memnun olmasına rağmen bir firmaya "kalitesiz" dediniz.
2. Logitech' i örnek olarak gösterdim. Yani A4 Tech de diyebilirdim.
3. El ile denediyseniz hangi fareyi denediğinizi ve sonuçlarını yazar mısınız ?
4. Fanboy değilsiniz.
5. Fanboy değilim.
6. Fanboy değiller. (???)
7. Bir ara Asus r9 serisi sorunlu diye söylenti yayılmıştı forumda ne zaman başlık açılsa hemen damlıyordu elemanlar Asus almayın sorunlu diye. ( Şu sorunun ne olduğunu da bir türlü öğrenemedik.) :D
3. Başlıkta ki ürün'nü denedim belki inanmayacaksınız ama 4. günden gıcırdamaya başladı 13. gün sol tık basmıyordu. Logitech G402 ve G300'de kullandım onlar daha çok dayandı bayağı bir dayandı onlar onlardan memnundum en son G402 bozulunca marka değişikliğine gittim Razer Mamba aldım taş gibi maşallah :D
7. Asus değilde hani simgesi yeşil olan markayı körü körüne savunan tayfa çok fazla.

Ekleme : Everest markasının Power supply modellerinlede ve klavyelerinde de tecrübem oldu yani düşmanıma bile önermeyeceğim bir marka.

3. Başlıkta ki ürün'nü denedim belki inanmayacaksınız ama 4. günden gıcırdamaya başladı 13. gün sol tık basmıyordu. Logitech G402 ve G300'de kullandım onlar daha çok dayandı bayağı bir dayandı onlar onlardan memnundum en son G402 bozulunca marka değişikliğine gittim Razer Mamba aldım taş gibi maşallah :D
7. Asus değilde hani simgesi yeşil olan markayı körü körüne savunan tayfa çok fazla.

Ekleme : Everest markasının Power supply modellerinlede ve klavyelerinde de tecrübem oldu yani düşmanıma bile önermeyeceğim bir marka.

Bende başlıktaki fareyi bilgisayarı yeni aldığımda bir süre idare etsin diye almıştım. Ama 1-2 haftaya gıcırdamaya başladı ve elleri çok terletiyordu. Zaten kimsenin o fareyi savunacağını sanmam. Ben sadece iş gören, kaliteli ürünü savunurum. Mesela 37 tl' ye aldığım Frisby Gmx8 adlı fare. Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Aylardır hiçbir sorun çıkartmadı. Elime tam oturuyor ve terletmiyor. Demek istediğim Everest, Frisby, Snopy gibi markalar genellikle alınmaması gereken kalitesiz ürünler üretseler de aralarında sıyrılan iyi f/p sunan ürünler de bulunabiliyor.

Hala Amd' de yazılım kötü. Nvidia alın diyen tipleri görüyorum. Adamlar R9 270 yerine gidip 750 ti öneriyorlar. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı