Everest SM-611 ve KB-961 klavye mouse?

Klavyeyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 6 aydır kullanıyorum bir eksiğini görmedim. Fakat mouse' u önermiyorum. 1-2 hafta sonra gıcırdamaya başlıyor ve elleri çok terletiyor. En az Frisby Gx8 almanızı öneririm oyun oynayacaksanız. 37 tl fiyatı var.

Herkes everesti köţülüyor genelde ama ben riske girip Everest' in oyuncu faresi G8 Gun faresini aldım. Harika bir fare istersen fotoğraflarını da atarım. Kısaca ön yargılı olmamak lazım.

IMAG1961.jpg

IMAG1962.jpg

Bir diğer konu da almayı düşündüğün mousa baktım. O mousedan oyuncu mouse olmaz. Oyuncu mouse için bütçeyi arttırman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimler iyi hoş güzel ama marka çöp malzeme kalitesi bir dakika malzeme var mı ki de kalitesi olsun ?!
Everest'te yaklaşma..
Hocam gidip 14 liraya Everest mouse alırsan çöp almayacaksın da ne alcan. Çöplükte altın aramaya gerek yok. :D Ancak bu Everest' in iyi ürünleri yok değil demek değil. Aldığım farenin malzeme kalitesi de oldukça iyi.

Herkes everesti köţülüyor genelde ama ben riske girip Everest' in oyuncu faresi G8 Gun faresini aldım. Harika bir fare istersen fotoğraflarını da atarım. Kısaca ön yargılı olmamak lazım.

Eki Görüntüle 41678 Eki Görüntüle 41678 Eki Görüntüle 41678

Eki Görüntüle 41679

Bir diğer konu da almayı düşündüğün mousa baktım. O mousedan oyuncu mouse olmaz. Oyuncu mouse için bütçeyi arttırman lazım.

Çok doğru. Everest mantıklı alışveriş yapıldığında oldukça f/p ürünleri sunuyor aslında. Bazı ürünleri gerçekten kalitesiz olabilir fakat bütün ürünleri öyle değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı