A ALPHA TR Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Bende Everest SM-770 var ve 2000 DPI ama ben şu an kaç DPI kullandığımı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Bende Everest SM-770 var ve 2000 DPI ama ben şu an kaç DPI kullandığımı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim acaba?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.641 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 ALPHA TR dedi: Bende Everest SM-770 var ve 2000 DPI ama ben şu an kaç DPI kullandığımı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu yardımcı olur belki. Artı 0 Eksi
ALPHA TR dedi: Bende Everest SM-770 var ve 2000 DPI ama ben şu an kaç DPI kullandığımı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu yardımcı olur belki.
KS KS A ALPHA TR Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 Hiçbir şey anlamadım ama o siteyi gördüm en düşük DPI da bile 1000'lerde veriyor hatalı bir site nasıl yapacağım farklı yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Hiçbir şey anlamadım ama o siteyi gördüm en düşük DPI da bile 1000'lerde veriyor hatalı bir site nasıl yapacağım farklı yolu yok mu?