Everest SM-M9 alınır mı?

Dosya Ekleri

  • kadın mouse.PNG
    kadın mouse.PNG
    68,6 KB · Görüntüleme: 137
Everest SM-M9'u Bizzat kullanmış birisi olarak söylüyorum sakın almayın, şayet kablosu çok dayanıksız ve bir süre sonra yıpranmaya başlıyor.
Ben bunları öneririm fakat, kaliteli birşey isterseniz şuan benim kullandığım Everest Rampage SGM X7'nin Pro modelini veya B Modelini öneririm örgü kablo ile uzun bir kullanım ömrü sağlıyorlar.
 
Everest SM-M9'u bizzat kullanmış birisi olarak söylüyorum sakın almayın, şayet kablosu çok dayanıksız ve bir süre sonra yıpranmaya başlıyor.
Ben bunları öneririm fakat, kaliteli bir şey isterseniz şu an benim kullandığım Everest Rampage sgm X7'nin Pro modelini veya b modelini öneririm örgü kablo ile uzun bir kullanım ömrü sağlıyorlar.

SGM-X7 kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum aldıktan 2 ay sonra ışığı ve DPI değişmemeye başladı bundan hemen sonra temizlemek için kolonya ile temizlemek istedim sol Click'in rengi çıkmaya başlamıştı ve mouse çok ağır Allah'tan o mouseden kurtuldum.
 
Bir şey merak ettim. 20 TL'lik ürünün nasıl malzeme kalitesini belirleyeceksiniz? 😁

Bence alıp deneyin. Paket içeriğini daha fazla merak ettim.
 
Merhaba, hâli hazırda Inca IMG-GT12 ve Razer Viper kullanıyorum fakat bu fareyi incelemek için almak istiyorum. Sizce alınır mı? 20 TL'ye fena durmuyor.


50 TL'yi geçmeyecek şekilde "Şunu merak ediyorum, alır mısın?" tarzı önerileri de alabilirim.
Alınır.
 

Geri
Yukarı