Everest X-Mesh Kasa Nasıldır?

Makaleler
3
Merhabalar. Pek ürün hakkında inceleme vs. bulamadım, ancak Everest X-Mesh kasa nasıldır? Mesh ve 3 fanlı. 1 egzoz fan alarak güzel bir soğutmaya sahip olabileceğini düşündüm. Üzerindeki fanlar çok kötü olabilir mi?
Ayrıca egzoz fan önerir misiniz (RGB olmasına gerek yok, en F/P, ucuz. ).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön tarafının açık olması ısı problemi için çok iyi yalnız gidip incelemelisiniz. Hakkında bende çok detay bulamadım ha birde USB 3.0 yok yazmışlar.
Hocam öndekinin USB 3.0 olması benim için sorun teşkil etmiyor. Çok büyük boyutlu dosya aktarımı yapmıyorum USB ile, yaparsam da kasanın arkasına takarım.
Gidip inceleyemem, şubeleri biraz uzak ve muhtemelen yok. Çünkü gittiğimde 5 kasa falan vardı teşhir olarak.

Hocam kasayı aldınızmı? Artıları eksileri neler?
Hayır, maalesef almadım. O zamanlar vazgeçtim biraz bekleyeyim dedim. Sonra Hepsiburada indirim yaptı. Corsair Spec-04 ve MSI Vampiric 010M kasaları 300 liraydı. Ben de MSI olanı aldım. Kasam güzel ancak şu anda gereksiz pahalı gibi. 500 lira üstüne satılıyor sanırım.

Hayır, maalesef almadım. O zamanlar vazgeçtim biraz bekleyeyim dedim. Sonra Hepsiburada indirim yaptı. Corsair Spec-04 ve MSI Vampiric 010M kasaları 300 liraydı. Ben de MSI olanı aldım. Kasam güzel ancak şu anda gereksiz pahalı gibi. 500 lira üstüne satılıyor sanırım.
Çok teşekkür ederim. O kadar para vermek istemedim gaming gecesinden everest x mesh aldım 240 liraya.
Güncel. Yorum alabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı