@Bloodshot Uygun fiyata daha iyi bir el bombası yok.
@Bloodshot Uygun fiyata daha iyi bir el bombası yok.
Alınır, hacmi büyük hava akışıda gayet iyi. Bu bütçede alacağınız çoğu PSU'nun kalitesi aynı zaten, çok fark etmez o yüzden.
Size kasa ve psu attım attığınız rampage kasa ve psudan daha iyi.Fiyatlar yüksek zaten bir corsair thermaltake kadar olmayacağı belli ama onlarında fiyatları maşallah![]()
Merhaba dostum sorunun yanında öneri de bekliyorsan;
Güç kaynağı olarak bütçeni biraz daha arttırabilirsen Cooler Master, FSP Hydro serisinden veya SilverStone gibi markalar tercih edebilirsin diye düşünüyorum.
.![]()
Aerocool 500W 80+ BRONZE Cylon Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-CYLNP580BR) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
.FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kasa olarak da Aerocool cyloon kasasını da tercih edebilrsin orası biraz zevk işi
.![]()
Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart...www.teknobiyotik.com
.![]()
Aerocool Aero Engine RGB Ledli Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero Engine RGB Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Malzeme : Çelik (SPCC) 0.5mm Güç Kaynağı Konumu : Altta Takılı...www.teknobiyotik.com
Hocam önerileriniz için teşekkür ediyorum. Sistem hazır bir sistem Vatan Bilgisayar'da kasalar değişmiyor diye biliyorum kendim toplamaya kalktığımda maliyet arttığı için konuya attığım kasayı kullanıyorlar ama öneriler için teşekkür ediyorum. Cooler Master kasaları inanılmaz derece de arttı kasa+PSU beraber güzel olurdu açıkçası![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.