Everest X Mesh üst fanı çalışmıyor

Kru3gerBey

Hectopat
Aynı kasa bendede var bende öndeki 3 fan da arkadaki tek fanda çalışıyor ama ihtiyaç duyduğunda çalışır olayını duymadım sonuçta kasanın sıcaklığını ölçemiyor. Bi sıkıntısı vardır

Hocam sorumun cevabını buldum. Vatan'a montajı yapan elemana götürdüm sordum. Mesh kasalarda kronik sorun üstteki fan ses yaptığından durdurmuştuk dedi. Açtı şu an biraz sesli çalışıyor. Sen yine istersen arasına bir şey sıkıştırıp durdurursun fanı dedi. Trrrre diye bir ses var ufaktan sürtüyor ön ızgaraya gibi sizde mevcut mu ? Hatta pc kapatıyorum. Fanlarım ışığı vs sönüyor en son üstteki fanın sesi azalarak bitiyor

Fan sesi bendede mevcut ama hangisinden geliyo bilmiyorum ilk 1 ay ses çıkmıyodu sonradan ses yapmaya başladı ses benim için sorun teşkil etmiyor ama yapılacak bişey var mı bilmiyorum çözersen ses sorununu buraya yazmayı unutma bende halledeyim

Ses var hocam ön ızgaraya değiyor fan. Üsttekş fanda ses var sadece eğer sesi kesmek istiyorsan, ön panelden fanın arasına ufak bir kablo sıkıstır durdur. Diğer türlü bende yapacak bir şey bulamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı