Evertyhing.exe ne dosyasıdır?

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün death's door ve Deathloop için Türkçe yama arıyordum sitelerde gezerken mi oldu bilmiyorum az önce farkına vardığım bir ''Everything.exe" adlı bir şey gördüm bilgisayarda.

Ekran Alıntısı.PNG

Böyle bir yerden indirilmiş az önce tarama yapıyordum Kaspersky'dan ve bilgisayar bir anda kapandı endişelenmeye başladım bilginiz var mı acaba?

Kardeşim abarmakta haklıyım çünkü bu yama sitelerinde hangi dosyalaranın gezindiği belli olmaz sanki 10 yıldır bilgisayar mühendisliği yapıyormuş gibi rahatsın çözümün yoksa konuya da mesaj atma.
Kardeşim kaç sefer söyledik sana onun ne olduğunu korkacak bişey olmadığını sen kafaya takmış burnunun dikine gidiyorsun. Yama sitesinde hangi dosyaların gezindiği belli olmuyorsa girme. Programın adını internete yazıp ne olduğunu öğrenmek için de 10 yıl bilgisayar mühendisliği yapmaya gerek yok. Setup dosyasını silersin olur biter. En fazla tarama yaparsın onu da yapmışsın zaten. Bir şey de çıkmamış. Çözüm olacak bir şey de yok ortada. Derdin mesaj sayısı kasmak sanırım, bu kadar "sorun yok" dememize rağmen boş boş mesajlar yazmanın başka bir açıklaması yok.

Kurulum ekranına geldim tam kurulum yerinde vazgeçe tıkladım ama dili falan seçtim ilerle dedim bazı şeylere ve demin ssd mavi iken kırmızıya döndü sanki dolu gibi korkmaya başladım.
Eki Görüntüle 1903862

hayır açık kalacak şekilde başlattım.
Bilgisayarınız da Movavi Video Editor var mı? Kaspersky da tarama yaptıktan sonra bilgisayarı kapat seçeneğini mi seçtiniz?

Kardeşim kaç sefer söyledik sana onun ne olduğunu korkacak bişey olmadığını sen kafaya takmış burnunun dikine gidiyorsun. Yama sitesinde hangi dosyaların gezindiği belli olmuyorsa girme. Programın adını internete yazıp ne olduğunu öğrenmek için de 10 yıl bilgisayar mühendisliği yapmaya gerek yok. Setup dosyasını silersin olur biter. En fazla tarama yaparsın onu da yapmışsın zaten. Bir şey de çıkmamış. Çözüm olacak bir şey de yok ortada. Derdin mesaj sayısı kasmak sanırım, bu kadar "sorun yok" dememize rağmen boş boş mesajlar yazmanın başka bir açıklaması yok.
Bal kardeşim demekki konu hakkında bi endişem var başka bişey yoksa yapacak benim başka önerim yok diyip konuyu terkerdersin bu kadar zor olmasa gerek mesaj kasmak ile falanda alakam yok mesaj kasana ödül veriyorlar galiba.

Bilgisayarınız da Movavi Video Editor var mı? Kaspersky da tarama yaptıktan sonra bilgisayarı kapat seçeneğini mi seçtiniz?
yok edit programı falan kullanmıyorum

Bal kardeşim demekki konu hakkında bi endişem var başka bişey yoksa yapacak benim başka önerim yok diyip konuyu terkerdersin bu kadar zor olmasa gerek mesaj kasmak ile falanda alakam yok mesaj kasana ödül veriyorlar galiba.
Endişeni gidermeye çalışıyoruz yine kale almıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı