EVGA 3080 FTW3 düşük FPS veriyor

• Konuyu başlatan e92
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 563

e92

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. EVGA 3080 FTW3 ekran kartına sahibim. Valorant veya CS gibi Online FPS oyunlarında 2K Ultra ayarlarda 200-250 FPS arası değişiyor değerlerim. Aynı sisteme sahip sadece ekran kartı farklı olan arkadaşım (ASUS TUF 3080) aynı ayarlarda 400-500 FPS arasında değişiyor değerleri. Tüm önerileri her şeyi denedim. Lütfen bilen biri varsa ulaşsın.
Sistem parçaları:
Ryzen9 3950X.
ASUS ROG X570'e Gaming.
G.Skill 3600MHz 32 GB RAM(16x2)
5000 MB okumalı M.2 SSD.
Thermalteke view 51 kasa.

Bu sorun sadece siz de yok internette 3000 serisi kartlarda düşük FPS alan bir sürü insan var.
Çogu AMD işlemci kullanıyor buna ben de dahil sorun bu demiyorum sadece bunu fark ettim.
CoD Warzone'da aynı sorunu yaşıyorum bende.
GPU kullanımınız kaç oluyor oyun sırasında?

İşlemciniz de aynı mı ve oynadığınız ayarlar.

Evet aynı. Farklı olsa bile bir işlemcinin 200 FPS fark ettirmesi imkansız.
Bu sorun sadece siz de yok internette 3000 serisi kartlarda düşük FPS alan bir sürü insan var.
Çogu AMD işlemci kullanıyor buna ben de dahil sorun bu demiyorum sadece bunu fark ettim.
CoD Warzone'da aynı sorunu yaşıyorum bende.
GPU kullanımınız kaç oluyor oyun sırasında?

Evet çoğu kişide bu durum var ama sebebi israrla merak ediyorum. Ve bu sorun sadece Online oyunlarda var. Cyberpunk testinde 2K ful ayar 120 FPS alıyorum bu FPS'i alan hiçbir 3080 ekran kartı yok :D.

Evet aynı. Farklı olsa bile bir işlemcinin 200 FPS fark ettirmesi imkansız.

Evet çoğu kişide bu durum var ama sebebi israrla merak ediyorum. Ve bu sorun sadece Online oyunlarda var. Cyberpunk testinde 2K ful ayar 120 FPS alıyorum bu FPS'i alan hiçbir 3080 ekran kartı yok :D.

Vallahi ben de CoD Warzone'da kullanım 50 ila 70 arası değişiyor.
Ryzen 7 3700X var RTX 3070 var. Başkaları 170 FPS alırken ben 100 ila 135 arası alıyorum işlemci bu kadar fark ettirmez sizindi dediğiniz gibi. Umarım NVIDIA yakında bir çözüm bulur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı