RTX 3080 FTW3 Valorant 'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Evet oynadım ve oyunda GPU kullanımı %50'lerde işlemci ise 1 çekirdek %80'lerde yani grafikleri arttırırsan bir fark olmaz ve bence böyle bir sistemde oyunu en düşükte oynamak mantıklı değil.
Tamam ayarları ultra yapıncaki dezavantajlara biraz bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. Konu cpu-gpu kullanımı değil. Atıyorum ascent a heaven'daki pencere ultra ayarları ile arkası gözükmüyordu, fakat düşük grafik ayarlarında arkası gözüküyordu, patch ile düzenlediler. bunun gibi dezavantajları epey mevcut valo subreddit'te onlarca konuları da vardı zamanında.

Zaten hiç bir rekabetçi oyunu ultra oynamak akıl mantık işi değil de neyse.

Tamam ayarları Ultra yapıncaki dezavantajlara biraz bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. Konu CPU-GPU kullanımı değil. Atıyorum ascent a Heaven'daki pencere Ultra ayarları ile arkası gözükmüyordu, fakat düşük grafik ayarlarında arkası gözüküyordu, patch ile düzenlediler. Bunun gibi dezavantajları epey mevcut Valorant Subreddit'te onlarca konuları da vardı zamanında.

Zaten hiçbir rekabetçi oyunu Ultra oynamak akıl mantık işi değil de neyse.

Neyse sizin bileceğiniz iş.

Tamam ayarları ultra yapıncaki dezavantajlara biraz bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. Konu cpu-gpu kullanımı değil. Atıyorum ascent a heaven'daki pencere ultra ayarları ile arkası gözükmüyordu, fakat düşük grafik ayarlarında arkası gözüküyordu, patch ile düzenlediler. bunun gibi dezavantajları epey mevcut valo subreddit'te onlarca konuları da vardı zamanında.

Zaten hiç bir rekabetçi oyunu ultra oynamak akıl mantık işi değil de neyse.
Zevk almak istiyordur. Şahsen ben rekabetçi bir oyun bile olsa pikselleri sayarak zevk alamam, yüksek ayarlarda oynarım. Netlik ve görüntü kalitesi benim için bir tık öndedir. Zevk alamayacak olduktan sonra biraz daha iyi oynasam ne olur? Bazı kişilerin oyunları fazla ciddiye aldığını düşünüyorum.

Arkadaşlar bi dipnot vermeyi unuttum, Oyunda her şeyi düşüğe çekince artan FPS miktarı toplamda 25-30
@Ringwraith545 adlı kullanıcının yazdığı gibi Ryzen 3000 serisi ile 5000 serisi arasında ciddi tek çekirdek performans farkı var. Valorant için işlemcinin tek çekirdek performansı daha önemli. Bu da 5900x kullanan arkadaşlarınızın sizden daha yüksek FPS almasını açıklıyor. FPS'i limitleyen faktör işlemci olduğu için ayar düşürsen bile FPS artışı yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı