Evga 450 BT Güç Kaynağı Nasıldır?

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 163
  • Görüntüleme 16.109
Parayı yatiracagim diye 5 yer dolaştım en son buldum ve 50 kuruş eksik yatırdığımi görünce yarı yoldan tekrar geri döndüm. Daha sonra 5 liranin üzerinde kalemle yazı yazıldığı için başka 5 lira ile değiştirip parayı silah atışları yapıldığı sırada yukledim ve beynim GG oldu. :DVe suan eve geri dönüyorum. Eve döndükten sonra stokta biterse kendimi öldüreceğim. :ROFL::D

Parayı yatiracagim diye 5 yer dolaştım en son buldum ve 50 kuruş eksik yatırdığımi görünce yarı yoldan tekrar geri döndüm. Daha sonra 5 liranin üzerinde kalemle yazı yazıldığı için başka 5 lira ile değiştirip parayı silah atışları yapıldığı sırada yukledim ve beynim GG oldu. :DVe suan eve geri dönüyorum. Eve döndükten sonra stokta biterse kendimi öldüreceğim. :ROFL::D
Aman hocam dikkat. Şimdi çok kalabalık olur dışarısı.

Şaftım kaydı şaka maka. :D İstanbul'u dolaştım. :D :D

Neyse sipariş verdim. :) 2 hafta sonra gelir inşallah. :) İlk defa yapıyorum bakalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı