Evga 450 BT Güç Kaynağı Nasıldır?

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 163
  • Görüntüleme 16.094
@Jira
Adsız.png

Amazon'un tahmini varış süresi genellikle yanlıştır. Bende hep söylenenden erken geldi. Hatta sürekli gereğinden geç kargo varış zamanı gösterildiğini bildirdiğimde özür dileyip kargo parasını iade etmişlerdi. (Bunu birden fazla kez yapmış olabilirim.)

@ArnıldCivardagezen Biliyorum 7 saat geriden geliyor Amerika, ama en sona bırakmasalar. :D
Hocam adamlar ayaklarıyla yollasalar New Jersey - İstanbul arası teslimatı Yurtiçi Kargo İstanbul - İzmir arası teslimattan kısa tutuyorlar. Amazonu her seferinde kandırmayı başarıp ya parayı iade ettirmiş ya da kendimi en üst kargoya terfi ettirmiş biri olarak söylüyorum, gelmesi gerektiğinden çok daha hızlı gönderiyorlar.

Hocam adamlar ayaklarıyla yollasalar New Jersey - İstanbul arası teslimatı Yurtiçi Kargo İstanbul - İzmir arası teslimattan kısa tutuyorlar. Amazonu her seferinde kandırmayı başarıp ya parayı iade ettirmiş ya da kendimi en üst kargoya terfi ettirmiş biri olarak söylüyorum, gelmesi gerektiğinden çok daha hızlı gönderiyorlar.
adsiz-png.227341

Yok artık. :D :D Şunun hakkında bir bilgin var mı peki ya? 17'e gelse bir halen daha gelmedi.

adsiz-png.227341

Yok artık. :D :D Şunun hakkında bir bilgin var mı peki ya? 17'e gelse bir halen daha gelmedi.
Türkiye'de satıcılar ürünü 3 günde kargoya verebiliyor, Amazon 1 gün sonra kargoya vereceğim diyor ve sizin siparişinizin üstünden 24 saat bile geçmemiş. Sabır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı