Kargoya verilme ve gelme süreleri değişiyor. Ben ürünleri alacağımda 1 ayda gelir diyordu. 13 günde elimde oldu. Tarihlere takılmayın fazla.
Saat farkını hesaba katıyor musunuz?Ya halen daha "shiplenmedi".![]()
Hocam adamlar ayaklarıyla yollasalar New Jersey - İstanbul arası teslimatı Yurtiçi Kargo İstanbul - İzmir arası teslimattan kısa tutuyorlar. Amazonu her seferinde kandırmayı başarıp ya parayı iade ettirmiş ya da kendimi en üst kargoya terfi ettirmiş biri olarak söylüyorum, gelmesi gerektiğinden çok daha hızlı gönderiyorlar.@ArnıldCivardagezen Biliyorum 7 saat geriden geliyor Amerika, ama en sona bırakmasalar.![]()
Hocam adamlar ayaklarıyla yollasalar New Jersey - İstanbul arası teslimatı Yurtiçi Kargo İstanbul - İzmir arası teslimattan kısa tutuyorlar. Amazonu her seferinde kandırmayı başarıp ya parayı iade ettirmiş ya da kendimi en üst kargoya terfi ettirmiş biri olarak söylüyorum, gelmesi gerektiğinden çok daha hızlı gönderiyorlar.
Türkiye'de satıcılar ürünü 3 günde kargoya verebiliyor, Amazon 1 gün sonra kargoya vereceğim diyor ve sizin siparişinizin üstünden 24 saat bile geçmemiş. Sabır.![]()
Yok artık.![]()
Şunun hakkında bir bilgin var mı peki ya? 17'e gelse bir halen daha gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.