EVGA 750 B1 Ses Sorunu!

brkyksknpc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 5 ay önce amazon'dan güç kaynağı aldım ve son zamandır çok gürültü yapıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? (Bu sorunun yaşayan çok kullanıcı var.)

Türkiye servisi var. Paranızı iade edecekler ilk yorumumda söylemiştim zaten. Bazen ürünü istemiyorlar geri. Ürününüzde çok mu ses var? Aynı güç kaynağını almak istiyordum satarsanız düşünebilirim:)
Rahatsız edici bir ses değil yani çok sesi çıkmıyor ama geceleri falan açık bıraktığımda sesli oluyor.

Bir sorum olacak Evga PSU'lar bildiğim kadarıyla Amerika'daki priz şekli ile üretiliyor bunları Türkiye'de nasıl kullanıyorsunuz ? Bende sipariş vereceğim o yüzden sormak istedim.

Bir sorum olacak Evga PSU'lar bildiğim kadarıyla Amerika'daki priz şekli ile üretiliyor bunları Türkiye'de nasıl kullanıyorsunuz ? Bende sipariş vereceğim o yüzden sormak istedim.
5 TL'ye alabileceğiniz bir dönüştürücü ile.

Rahatsız edici bir ses değil yani çok sesi çıkmıyor ama geceleri falan açık bıraktığımda sesli oluyor.
@brkyksknpc İade süreci hakkında beni de bilgilendirir misiniz? Ben de iade etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Amazon'a mesaj at sana zaten geri dönüş yapacaklardır.
Canlı destekten ürünü iade etmek istediğimi yazsam yeterli olur mu acaba? Siz ekstra olarak bir şey belirttiniz mi?

I'm sorry to hear your EVGA SuperNOVA 750 B1 80+ BRONZE, 750W Semi Modular 5 Year Warranty Power Supply 110-B1-0750-VR didn't work out. Because more than 30 days have passed since you received this item, we can no longer accept a return.
I'd recommend consulting your owner's manual and/or contacting the manufacturer to see if the problem in question is covered by the manufacturer's warranty.

Bu cevabı aldım. Lütfen yazdığınız metni atabilir misiniz? @brkyksknpc

Son düzenleme:
Neden böyle bir cevap geldi bilmiyorum ben bir cümle yazıp attım.
Dediğim gibi ben 5 ay önce aldım ama sipariş geçmişimde hala dağıtımda yazıyor.

Neden böyle bir cevap geldi bilmiyorum ben bir cümle yazıp attım.
Dediğim gibi ben 5 ay önce aldım ama sipariş geçmişimde hala dağıtımda yazıyor.
Sanırım hala teslim almadığınızı düşünüp para iadesi yapmışlar. Ürün teslim edilmediği için de geri yollamanızı istemediler galiba. Bedavaya gelmiş oldu yani. Ben yine de şansımı deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı