Evga 750 Ti FTW Oyun Testleri

Witcher 3'te PostProcessing kısmında HBAO+ gibi ayarların durumu nasıl ? İnceleme güzel olmuş.

Çok güzel bir inceleme olmuş elinize, emeğinize sağlık. Buarada şunu belirtmek istiyorum monitörüm 60 hz. demişsiniz fakat neredeyse şuanki monitörlerin hepsinde 75 hz. desteği bulunmakta( bütün oyunlar içinmi bunu tam bilmiyorum. ) mesela 1360x768 Çözünürlükte monitörün 75 hz'e yükseliyor. Sadece belirtmek istedim. Bu yüzden professionel oyuncularda bu çözünürlükte oynarlar

Son düzenleme:
Biliyorum monitörün aynısı bende var. Fakat neredeyse bütün monitörlerde (laptop monitörleri hariç) hepsinde 75 Hz. desteği bulunmakta CS:GO oyununda 1360x768 çözünürlüğe aldığınızda otomatik 75 Hz. olarak alıgılıyor ve bu yüzdende bir çok oyuncu bu çözünürlükte oynuyor

Evet olabilir. Mesela ev oyuncusu olan arkadaşım gitti CS:GO için 144 Hz monitör aldı. Şu videoda da bahsettiğim tepkimeden bahsediliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim bahsetmek istediğim şeyde bu videoda belirtiliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…