Evga GeForce GTX 750 Ti FTW ACX Kutu Açılışı

@Akif Hayırlı uğurlu olsun. Bende amazon'dan GTX750 Ti yada olmadı GTX960 modelini sipariş edicem. Şu anda kullanmakta olduğum G3258'li sistemi satıp ürünleri yavaş yavaş Amazondan istetecem. Hatta olmadı toplu olarak istetirim. Sorun olur mu sence toplu olarak istesem ? Teşekkürler şimdiden.

Toplu olarak siparişte tek kargo mu geliyor, bilmiyorum. Zaten ürünler çok yakın fiyatlarla geliyor vergilerle falan. Ancak ürün gelmeyecekse zaten sipariş edemiyorsunuz.
Türkiye'ye gelen ürünlere bakıyorum zaten. Sadece Türkiye'ye gelebilecek ürünleri seçiyorum. Sen nasıl kargoyu sildirdiysen bende öyle kargoyu sildirip alacam. Ama şaka bir yana o kart burda 500 Lira civarında satılıyor. Sen nasıl bu kadar ucuza aldın ? Şuan'da Amazon'dayım ve kart 150 Dolar'a satılıyor. 450 Lira civarı yani kargoyu sildirsek. Yine daha ucuz yani Türkiye'den.

Ben de vatandan 500 liraya R7 265 aldım. 265 daha performanslı ama, 220 lira demişsiniz. 2 tane 750Ti alırdım artık. Hayırlı olsun. R7 265 bulamasaydım direk 750Ti'ye koşacaktım.

Olayı tam olarak bilmiyorum. Arkadaşım ayarladı her şeyi. Ben ise sadece parayı ödeyip aldım.

Türkiye fiyatı 600 TL.

Ben de vatandan 500 liraya R7 265 aldım. 265 daha performanslı ama, 220 lira demişsiniz. 2 tane 750Ti alırdım artık. Hayırlı olsun. R7 265 bulamasaydım direk 750Ti'ye koşacaktım.

Maalesef 750 Ti, SLI desteklemiyor.

Olayı tam olarak bilmiyorum. Arkadaşım ayarladı her şeyi. Ben ise sadece parayı ödeyip aldım.

Türkiye fiyatı 600 TL.

Maalesef 750 Ti, SLI desteklemiyor.
Akif kardeşim arkadaşın nasıl halletti öğrenip bize söylesen çok mutlu oluruz.

Yanlış anlamada bence başta r7 250 alman'da bir hata direk 750ti almalıydın. Ama eminim bir nedeni vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…