Evga GTX 1060 6GB SSC nasıldır?

O kartta kendimce bir sorun olduğunu düşünüyorum. O fiyata satılmaz 2 haftalık kart. Bir problemi vardır mutlaka. İyice araştır almadan.
Ben de Gtx 1060'ımı satıyorum. İyice piyasa araştırması yaptım ve 1650TL'ye koydum. Öğrenciyim ve çok açıldığım için satıyorum.
Ama dediğim gibi o fiyata çok zor yani.

Borçları olduğu için bütün parçalarını satıyor, almadan önce kartı kasaya takıp deneme yapmama bir sorun yok dedi zaten akşam gelince halledicez, kart hakkında bir fikrim yok sorunu olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Evga çok iyi markadır ve kalitelidir. Kendisini kanıtlamıştır. O yüzden ucuza satılması biraz şüphe uyandırdı. Alıp denersin sorun gözükmez zaten bir iki kullanışta. Bir sorunu varsa bunu zamanla anlarsın. Kartın arkasında ki vidalarına bak, vidaların üstünde sticker gibi bir şey olması gerekiyor, eğer o yoksa kartın içi açılmış demektir ve garanti dışı kalır.

Bende geçen hafta ikinci el ekran kartlarına (GTX1060 ve GTX1070) baktım fiyatlar bence makul yazılmış ama çoğu madencilik yapılan kartlar, bu amaçla kullanılmış. İhtiyaçtan satıyorum, keyfi satıyorum diyenlerde var fakat güvenemiyorum madencilik yapmış mı yoksa yapmamış mı. Yoksa yazdığın o kart için iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı