EVGA GTX 1080 FTW GAMING Hakkında Fikirleriniz

Buraken

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2016
Mesajlar
14
Arkadaslar sistem topladim fakat malumunuz ekran kartlari bir turlu net bir sekilde stoklara giremedi. Amerika'da stok sikintisi var ve de Founders Edition kartlarinin asiri isinmasindan sikayetci herkes, cevremde siparis verenlerin hepsi geri gonderdiler. Asus Strix bugun piyasada olmasi gerekirken sogutucularinda yer alan heatshink'in gpu cekirdegine tam temas etmemesi sonucu butun dagitimlari erteledi ve baya bir ugraslari olacak gibi yeni bir tarih vermek icin cunku hicbir yetkili net sekilde konusmuyor ve tarihi bizde bilmiyoruz olarak sorulari pas geciyorlar. MSI ise ayin 7 sinde on siparis almaya baslayacak ve 10'unda kargolayacak. Simdi sorum su olacak en yakin cikis tarihi EVGA olacak ve bircok model tanitti. Bunlar icerisinden EVGA 1080 FTW modelini on siparis gectim, cunku 2 adet 8 pin connector, 2 adet bios cekirdegi, 1 adet DVI-D, 3 adet DisplayPort ve 1 adet HDMI girisinin yanisira iyi bir sogutmasi var ayrica kiminin hoslandigi kimininse sevmedigi RGB aydinlatmasi fakat EVGA ya ait bir urunu ilk defa kullanisim olacak bir fikriniz var mi ? Urun onumuzdeki Sali gunu stoklara girecek ve elime ulasmasi 2-3 gun olarak gozukuyor.

Sistemim :
  • Corsair Air 240 case
  • Intel i7 6700K (4.6 Ghz)
  • Asus ROG VIII Gene
  • Corsair Vengaence 4x8 GB (32 GB RAM)
  • EVGA GTX 1080 FTW GAMING
  • Corsair H100i V2 Sivi Sogutma (4 fan ile pull/push)
  • Evga 750W 80 Plus Gold PSU
  • Samsung 850 Evo 250 GB SSD
  • WD 1 TB 7200 RPM
  • HyperX Predator M2 240 GB
Son olarak urun elime ulastigi gun gerekli degerleri ve testleri yapip sizinle paylasacagim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende gecen hafta msi versiyonun siparisini verdim evga'nin ftw li secenegi olmadigi icin(yurtdisindan abim getirecek). Evga harika ekran kartlari yapiyor ve bana kalirsa digerlerinden daha kaliteli ve daha güvenilir. Ayrica genel olarak daha da ucuz oluyor evga'nin kartlari. Bence hic kacirmayin pisman olmazsiniz.

Nerden ve kaca siparis vereceksiniz?
 
Son düzenleme:
EVGA'yı gözünüz kapalı alabilirsiniz. Nvidia cephesinde açık ara en iyi üreticilerdendir. Yaptığı ürünler ömürlük kalitede zaten. Uluslararası garanti veriyor. Ürününün arkasında duran bir firma. ASUS gibi popülerlik yapıp tükürdüğünü yalayan türden değil. :)
 
Kardes yapabilicegin en iyi hamle olacaktir bu. Hic düsünmeden alabilirsin. Hatta iki tane al birini de bize sat xD hehehe saka bir yana cok güzel kart ve diger üreticilerden iyi bir marka. Simdiden hayirli olsun, güle güle kullan. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı