Arkadaşlar yabancı forumlarda baya araştırdım, overclock ayarları mı yapıyorum, kaydediyorum, oyuna girince 2 saniye sonra oyun donuyor ve atıyor.
Hata mesajı vermiyor, direk kapanıyor.
Neden oluyor ?Eki Görüntüle 334701
SSC overclock olmaz mı ?E hocam yani zaten super + super overclocklu ekran kartini tekrar overclocklamaya çalışıyorsunuz.
Hocam GPU'nun bir nornal değeri var. Firma SSC adı altında bu limitleri zaten yükseltmiş. Sizde üstüne daha da yükseltmeye çalışıyorsunuz. Bir SC modeli var birde SSC modeli var. Ondan dedim. Kart demekki zaten limitlerine ulaşmış.(Bence)SSC overclock olmaz mı ?
Bu kartın (GTX 950 SSC) videolarına internet den bakıyorum, GTA 5 de adamlar 60-70 FPS arası alıyor, ben 30-40 alıyorum. Herhalde adamlar OC yapmışlar diyerek bende OC yapayım dedim o kadar.Hocam GPU'nun bir nornal değeri var. Firma SSC adı altında bu limitleri zaten yükseltmiş. Sizde üstüne daha da yükseltmeye çalışıyorsunuz. Bir SC modeli var birde SSC modeli var. Ondan dedim. Kart demekki zaten limitlerine ulaşmış.(Bence)
Bu kartın (GTX 950 SSC) videolarına internet den bakıyorum, GTA 5 de adamlar 60-70 FPS arası alıyor, ben 30-40 alıyorum. Herhalde adamlar OC yapmışlar diyerek bende OC yapayım dedim o kadar.
Hocam öyle bir dünya yok. O kadar farki hiçbir OC ile yakalayamazsınız. Sizde farklı bir sorun var demekki. Islemci veya HDD gibi.Bu kartın (GTX 950 SSC) videolarına internet den bakıyorum, GTA 5 de adamlar 60-70 FPS arası alıyor, ben 30-40 alıyorum. Herhalde adamlar OC yapmışlar diyerek bende OC yapayım dedim o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.