Evga GTX 980 TI tek ve SLI / sicaklik ve performans testleri

Hayırlı olsun hocam. Maşallah SLI'dan aoldığıınz verim mükemmel. 4K testlerinizi de merakla bekliyorum.

Hayırlı olsun hocam. Maşallah SLI'dan aoldığıınz verim mükemmel. 4K testlerinizi de merakla bekliyorum.
Tesekkurler, SLI sonuclari benide sasirtti desem yalan olmaz.
Tabi bunlar statik testler oyunlarda ne yapacagi buyuk merak konusu, bugun zaman bulursam shadow of mordor u test ederim.

İnternet de araştırıp bulamadığım bilgileri bir çırpıda anlattınız hocam. Gerçekten çok teşekkürler.

İnternet de araştırıp bulamadığım bilgileri bir çırpıda anlattınız hocam. Gerçekten çok teşekkürler.

Rica ederim isinize yaramis olmasina sevindim

Bu arada zaman bulursam oyun testlerini ekleyecegimi yazmistim.

Ilk test Shadow of Mordor un 4K ful ayarlarda benchmark testidir. Ekran kartlari overclock edilmistir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sonraki test ise yine Shadow of Mordor un 4K ful ayarlarda yapilmis benchmark testidir. Ekran kartlari overclock edilmemistir bu kartin OC siz neler yaptigini gormek icin onemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bir de 5 dakikalik oyun ici goruntusu var bu da kartin overclock suz halidir. Kartin yogun grafik durumunda neler vaad ettiginin gormek icin onemli olcaktir. Ayarlar; Ful ultra ayarlarda 4K dir

Not: Su anda kullanmakta oldugum monitor 1080p dir bu nedenle DSR kullanmak zorunda kaldim

Son olarak test bekleyen bir kac arkadasi etiketliyeyim
@ercanglum
@Silinen üye
@adn1925
@Pesimistik
@MutluEgemen
@VanquisheR_

4K Ultra 60+ FPS...

Emeğine sağlık. Tabi bir de bilgisayarına kuvvet Benim asıl beklediğim ise bu canavarın detaylı resimleri. Nazar değecek diye mi paylaşmıyorsun arkadaş? Duamızı eder de bakarız merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…