Çözüldü EVGA GTX1070SC test sonuçları normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ertekinocak

Centipat
Arkadaşlar merhaba, yarın bir ekran kartı alacağım internetten araştırdığım kadarıyla bir problem görünmüyor, ama sonuçları sizinle paylaşmak istedim yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çözüm

OCCT, Unigine Heaven, 3D Firestrike ve AIDA 64 Extreme testlerini teker teker 10'ar dakika çalıştırıp test ettirebilirseniz çok iyi olur, eğer hepsini deneme imakınınız olmazsa öncelik olarak OCCT ve Unigine Heaven önerebilirim.
Çok teşekkür ederim. Kayma, kapanma ve görüntü bozulmasının olup olmadığını bilmiyorum tamamen satıcıya güveneceğim sonrasında kartla baş başayım. Son olarak bahsettiğiniz proglamlardan yapılması en gerekli olan hangisiyse onu yazabilirmisiniz belki yaptırma imkanım olur.

OCCT, Unigine Heaven, 3D Firestrike ve AIDA 64 Extreme testlerini teker teker 10'ar dakika çalıştırıp test ettirebilirseniz çok iyi olur, eğer hepsini deneme imakınınız olmazsa öncelik olarak OCCT ve Unigine Heaven önerebilirim.

Çözüm
Çok teşekkür ederim yaptırabilirsem yarın paylaşacağım iyi sabahlar.
Hocam merhaba kartı aldım evde test ettim ilk fotoyu atıyorum yorumlarsanız sevinirim.
Sizin yazdığınız testlerden de yapacağım.
Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.

Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Fotoğraf ekledim test çalışırken
Merhaba test çalışırken fotoğraf ekledim bakabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…