Ertekinocak
Centipat

Arkadaşlar merhaba, yarın bir ekran kartı alacağım internetten araştırdığım kadarıyla bir problem görünmüyor, ama sonuçları sizinle paylaşmak istedim yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çok teşekkür ederim. Kayma, kapanma ve görüntü bozulmasının olup olmadığını bilmiyorum tamamen satıcıya güveneceğim sonrasında kartla baş başayım. Son olarak bahsettiğiniz proglamlardan yapılması en gerekli olan hangisiyse onu yazabilirmisiniz belki yaptırma imkanım olur.
Çok teşekkür ederim. Kayma, kapanma ve görüntü bozulmasının olup olmadığını bilmiyorum tamamen satıcıya güveneceğim sonrasında kartla baş başayım. Son olarak bahsettiğiniz proglamlardan yapılması en gerekli olan hangisiyse onu yazabilirmisiniz belki yaptırma imkanım olur.Hayır, zannetmiyorum; biraz daha aşırı zorlanırsa belki 4-5 derece daha ısınabilir, zaten maksimum yükte 71 derece çıkmış ki EVGA soğutma kalite farkı kendini ortaya koymuş. Şu anlık sistemde herhangi bir şekilde kapanma, görüntü bozulması, renk kayması vb. durumlar gözlemlemediyseniz; şüphe edilecek bir durum yok gibi gözüküyor. Ama keşke diğer yazılım ve programları da çalıştırıp deneyebilme imkanınız olsaydı, neyse artık; bu şekilde de yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. Kayma, kapanma ve görüntü bozulmasının olup olmadığını bilmiyorum tamamen satıcıya güveneceğim sonrasında kartla baş başayım. Son olarak bahsettiğiniz proglamlardan yapılması en gerekli olan hangisiyse onu yazabilirmisiniz belki yaptırma imkanım olur.
Hocam merhaba kartı aldım evde test ettim ilk fotoyu atıyorum yorumlarsanız sevinirim.Genel anlamda test esnasında ve sonrasında karta bindirilen dinamik ve termal yükler doğrultusunda; gelişmiş sensör segment parametreleri düzenli ve homojen bir yayınım göstermiş, kartın sağlığı ve stabil çalışabilirlik noktasında en önemli dikkate alınması gereken testlerden birini gerçekleştirip bu değerleri bizimle paylaşmanıza sevindim. Ek olarak OCCT ile detaylı olarak ağır yük altında D3D Graphics Stress testi de yapabilirseniz on numara olur, buna ek olarak da Unigine Heaven Benchmark vb gibi bir yazılım da kullanabilirsiniz. Yalnız kart %14 yükte 49 derece gözüküyor, bu biraz dikkatimi çekti, %100 yük altında bu değer 80-85 derece aralıklarına çıkabilir ki; Pascal mimarisi bu sıcaklık bandına dayanıklı olmakla beraber maksimum çalışma frekansları genel olarak 90 dereceden yukarı çıkmadığı sürece de kolay kolay olumsuz yönde etkilenmez. Performans açısından değerlendirme yapmak isterseniz günümüzün herhangi bir güncel oyununda Msi Afterburner ile FPS değerlerini kontrol edebilir, 3D Firestrike üzerinden performans benchmarkları yapabilirsiniz.
Sizin yazdığınız testlerden de yapacağım.OCCT, Unigine Heaven, 3D Firestrike ve AIDA 64 Extreme testlerini teker teker 10'ar dakika çalıştırıp test ettirebilirseniz çok iyi olur, eğer hepsini deneme imakınınız olmazsa öncelik olarak OCCT ve Unigine Heaven önerebilirim.
Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Fotoğraf ekledim test çalışırkenNormal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Merhaba test çalışırken fotoğraf ekledim bakabilirmisiniz?Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.