Evga GTX970 Bilgisayar Toplama

İadeye güvenmeyin derim CW için neredeyse hepsinde var MSI GTX970'i 2 kere değiştirdim ancak hala var. Yani ben var diye direk değiştiriyordum ancak öyle çok önemli bir problem değil şuan çoğu oyuna giriyorum ses yapmıyor yapsa bile duymuyorum tek bir oyuna göre gidip 2 kere değiştirmişim o gittiğim yola acıyorum şuan :)

Kasa olarak ne önerirsiniz çok pahalı olmayan bir şey.
Zalman Z3 Plus alabilirsin.

İadeye güvenmeyin derim CW için neredeyse hepsinde var MSI GTX970'i 2 kere değiştirdim ancak hala var. Yani ben var diye direk değiştiriyordum ancak öyle çok önemli bir problem değil şuan çoğu oyuna giriyorum ses yapmıyor yapsa bile duymuyorum tek bir oyuna göre gidip 2 kere değiştirmişim o gittiğim yola acıyorum şuan :)

Hangi marka 970 vardı sizde :)

Nereden almıştınız msi kartı :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı