Merhabalar, yeni bir monitor satın almak istiyorum ve alacağım monitor 144Hz hızında olduğu için DisplayPort ile bağlantı yapmam gerekiyor. Satın alacağım monitor, ekran kartı modelim ile uyumlu mu? Hiçbir fikrim bulunmuyor. Ekran kartımın arkasında mini DisplayPort girişi var, açıkcası biraz aklım karıştı. Aşağıda belirttiğim kablo monitor ile ekran kartım arasında uyumluluk sağlar mı?
LED, TN monitor kullandım daha önce ilk defa IPS deneyimi yaşıyacağım. İş ağırlıklı olarak makale ve Photoshop ile uğraşmaktayım. Fakat arada oyun oynayacağım bir monitor satın almak istiyorum. Bu yüzden fiyat performans olarak orta düzeyde bu monitorü keşfettim. Sizin farklı önerileriniz var ise fiyat olarak 2250TL bandına kadar çıkabilirim. 27ınc - 1920 çözünürlükte monitorler tavsiye etmezseniz sevinirim.
Satın almak istediğim monitor: ViewSonic 23,8" XG2405 - VIEWSONIC 23,8
Aynı Panda paneli kullanan AOC 24G2U biraz daha ucuza bulunabiliyor, biraz tasarruf etmek isterseniz ona da bakabilirsiniz.
Mini DP to DP olarak da ben daha önce laptop ile bu tür bir kablo kullandım, normal bir DP kablosundan fiziksel farklılığı dışında teknik olarak hiçbir farkı yok, Paugge da çok iyi bir markadır.