EVGA kartlara hız aşırtma yapılır mı?

Arkadaşlarım kartı hiç alıp servise yolladınız mı da konuşuyorsunuz? Bence de servisinde bir sıkıntı yok. Olsaydı kartlar Vatan da satışa çıkmazdı diye düşünüyorum.

Kardeşim alakası yok ben de EVGA'nın ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum. Ancak o 200-300 TL'lik fiyat farkını vermenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Şimdi ben sana "EVGA fanboy... " yazsam hoşuna gider mi ?

O işler düşünmeyle olmuyor işte . Ayrıca Ultra sistem toplayanlar bi zahmet versin o 200-300 tl farkı.

"EVGA fanboy..." bana mıydı?

Ultra sistem içinse bir lafım yok. Ancak lütfen üslubunuzu düzeltir misiniz ? Bu üslubunuzu hiç beğenmedim.

Bana ASUS fanboy diyen arkadaşa cevap olarak yazdım. "EVGA fanboy" demedim, "EVGA fanboy yazsam hoşuna gider mi ?" dedim.

Kusura bakmayın sinirliyim biraz bi sıkıntı oldu da evde bunu yazışıma yansıtmamalıydım. Özür dilerim...
Hayır ben sadece bana mı dediniz diye sormuştum.

Evga 780 kullanıyorum. Dileyene oc konusunda bilgi verebilirim.
Şu haliyle Evga gerçekten fiyatını haketmiyor. Asus hem backplate dahil satıyor hemde fiyat çok daha uygun.
Müşteri hizmeti inanın Evga nın Asus dan çok daha iyi.
Şuan Vatanda satılan Asus 780-780Ti ler Elpida bellek kullanıyor. Evga Samsung bellek kullanıyor. Haliyle çok daha oc potansiyeli yüksek.
Evga da kullanılan bileşenler Asus dan 1 tık önde. Abartmayalım tabiki . Kral Galaxy marka gibi gözüküyor.
Evga daha stabil sonuçlar elde edebiliyor. Daha yüksek frekanslarına daha düşük voltaj ile çıkıyor. 2 bios bulunuyor.
Asus dan biraz daha sıcak çalışıyor. Sessizlikte ikiside aynı fakat Asus önde diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…