Çoğu kişi bilmediği için bu konular açılıyor. Bende biliyorum Türkiye'ye yeni geldiğini. Amerika'da yaşıyor olsaydık, Evga tercihim olurdu. (F/P olarak.)Evga zaten vardı. Türkiyeye yeni geldi.
Çoğu kişi bilmediği için bu konular açılıyor. Bende biliyorum Türkiye'ye yeni geldiğini. Amerika'da yaşıyor olsaydık, Evga tercihim olurdu. (F/P olarak.)Evga zaten vardı. Türkiyeye yeni geldi.
Test varsa elinde burada paylaş. Evga'yı abartmayın.Mertcan, evga daha dayanıklı ve o.c için daha uygun karttır. Soğutması da daha üstündür...
Nedir bu EVGA sevgisi arkadaş ?
Daha Türkiye'ye yeni geldi. Öyle ASUS kadar iyi bir teknik servisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca o 200-300 TL'lik fiyat farkını verilebilir bulmuyorum.![]()
Test varsa elinde burada paylaş. Evga'yı abartmayın.
Avrupa ' da en çok tutulan marka diye biliyorum ben...EVGA verdiğiniz paranın değerini verecek bir kart. Kullanmadan kimse bilemez. Kullandın mı ? Ki kullanmadın (bende kullanmadım) Bu söylenenler sadece söylenti. Forumda bu ekran kartını alabilen varmıdır ki acaba. Ona sormak lazım.
Abartmıyo doğruyu söylüyor. Evet EVGA daha dayanıklı bir karttır. Soğutması normal bir karttan üstündür... Abartacak bir şey olsa sence neden pahalı olurdu?
@SorryForDeadYou Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz ? Tamam yurtdışında çok iyi bir marka olabilir, ancak daha Türkiye'de adam gibi teknik servisi olduğunu bile düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.