3600 e sırf marka var diye 2060 alınmaz.Arkadaşın dediği palitten ziyade buda olabilir.Merhabalar 3600 gibi bir bütçem var, EVGA RTX 2060 KO Ultra ile MSI Ventus XS OC RTX 2060 arasında kaldım. Sizce soğutma açısından veya diğer açılardan hangisi daha iyi?
Newegg kendi baştan alıyormu vergi vs,yoksa şansa mı kalıyor ?Kendi toptan alıyorsa güzelmiş.EVGA'nın bu söylediğiniz modelini Newegg üzerinden alırsanız vergisi ve kargosu dahil 2965 TL yapıyor. Türkiye'den daha pahalıya almayın diye uyarmak istedim.
![]()
EVGA GeForce RTX 2060 KO 6GB GDDR6 GAMING Video Card - Newegg.com
Buy EVGA GeForce RTX 2060 KO GAMING Video Card, 06G-P4-2066-KR, 6GB GDDR6, Dual Fans, Metal Backplate with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Newegg kendi baştan alıyormu vergi vs,yoksa şansa mı kalıyor ?Kendi toptan alıyorsa güzelmiş.
Anladım fakat yaklaşık yazması bizde bir şey ifade etmiyor maalesef biliyorsun,yine gümrükçülerin elinde ise sıkıntı olabilir.Geri ödeme işini araştırmak lazım tabi,saol.Ücret hesaplarken yaklaşık vergi matrahını yazıyor, fiyata vergisi dahil. Eğer fazla ödediyseniz Amazon artan miktarı iade ediyordu da Newegg'de ne oluyor bilmiyorum. Yine de uygun olur tahminime göre. EVGA da uluslararası garanti sunan bir firma, yurt dışından almanın pek sorun yaratacağını sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.