EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra modeli nasıldır?

Piyasa o kadar kötü ki buyurun mesela bir örnek burada normalde yurtdışında STRIX 40$ pahalı olması gerekirken durum bu.
Ürün kısıtlı olduğu için bazı firmalar uçuruyor fiyatı.

Dosya Ekleri

• 1646123971288.png
    1646123971288.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 1646124005103.png
    1646124005103.png
    66 KB · Görüntüleme: 40
Yurt dışı ürünü ve Amazon satmıyor. Kıyas yaparken biraz realist olmak daha mantıklı değil mi?

Kendi ülkemde aldığım zaman kendi insanım bana kazık atıyorsa Newegg'ten alırım insanlar bunu anlamıyor garanti kısmında kullanıcı hatası olmadığı halde servis kalkıp kullanıcı hatası diye servis raporu verip müşteriyi mağdur ediyorsa Avrupa'da almak daha mantıklı.

Birkaç örnek bıraktım.

Kendi ülkemde aldığım zaman kendi insanım bana kazık atıyorsa Newegg'ten alırım insanlar bunu anlamıyor garanti kısmında kullanıcı hatası olmadığı halde servis kalkıp kullanıcı hatası diye servis raporu verip müşteriyi mağdur ediyorsa Avrupa'da almak daha mantıklı.

Hocam Newegg değil ama Newegg'den laptop aldım ve bayağı memnunum, anlamıyorsunuz.

Dosya Ekleri

• 1646124212869.png
    1646124212869.png
    71,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 1646124231278.png
    1646124231278.png
    64,3 KB · Görüntüleme: 42

Evet bu durum IPhone'da bile yaşanıyor.
Şöyle hatta arkadaşım IPhone 12 sahibi. Fotoğraf çekerken pembe leke oluşuyordu servise gönderdi servis raporuna cihaz önceden açılmış garanti kapsamı dışında yazmışlar ürün 1 aylık 😀
EVGA'nın avantajı bu zaten uluslararası garanti veriyor. TR'deki servisi beğenmediniz mi? Almanya'ya yollayın.
Kardeşim firma Amazon olsa dediğine katılırım 15k verilmez ama değil. Newegg vs. olsa şu konuyu tartışmam bile.

Son düzenleme:
Evet bu durum IPhone'da bile yaşanıyor.
Şöyle hatta arkadaşım iPhone 12 sahibi. Fotoğraf çekerken pembe leke oluşuyordu servise gönderdi servis raporuna cihaz önceden açılmış garanti kapsamı dışında yazmışlar ürün 1 aylık 😀

Kardeşim firma Amazon olsa dediğine katılırım 15k verilmez ama değil. Newegg vs. olsa şu konuyu tartışmam bile.

Amazon garantisi var yani her türlü paranızı alırsınız.

Ben 2 aydır kardeşime ekran kartı almak için bekledim 2 gün önce Zotac 3060 Ti aldım. Sebebi piyasaya kart düşmüyor. Şubat gibi Newegg'de RTX 3070 ile SSD 11.000 TL' idi o gün hastanede olduğumdan alamadım pişman mıyım? Evet kesinlikle pişmanım.

Ben 2 aydır kardeşime ekran kartı almak için bekledim 2 gün önce Zotac 3060 Ti aldım. Sebebi piyasaya kart düşmüyor. Şubat gibi Newegg'de RTX 3070 ile SSD 11.000 TL' idi o gün hastanede olduğumdan alamadım pişman mıyım? Evet kesinlikle pişmanım.

Newegg 8 ay garanti veriyor bilginize. Normalde 2 yıl.

Amazon garantisi var yani her türlü paranızı alırsınız.

Hocam bulgur olayları ve 2.el kullanılmış ürünlerden sonra bu firmalara güvenemiyorsunuz. Reddit üzerinde birçok konu var. Para benim değil arkadaşın kendisi alırsa alsın ama ben risk almazdım.
Newegg 8 ay garanti veriyor bilginize. Normalde 2 yıl.
Ekran kartları o kadar kolay bozulan bir şey olmadığından o konuyu pek takmıyorum 😀
Burada ortak olduğumuz bir nokta var fiyatlardan ucuz olanı bulduğumuzda almamız ama güvenilir olmak şartıyla. Yanlış anlamayın bundan önceki kardeşimin kartını Amazon.co.uk üzerinden aldım. Benim eski RX580 Amazon.com'dan alınma. Aldığım 1080 bundle yine Overclockers'dan alınma ben yurt dışından alınan kartlara karşı değilim. Ama bu firmalar 2.el satabilir bunu ise arkadaşın anlaması imkansız yeniden barkod vurup satıyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı