EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra modeli nasıldır?

Buyurun O.C. verileri.
Attığın incelemenin sonuna bakarsan;
  • Overclocking more complicated due to power limit
maddesi eklenmiş "Cons" kısmına. Kısacası power limit kaldırılmış bir OC değil bu.

Hocam bu blokta bile %71 fan 70+ derece daha nereye kadar gidecek ?
Asus %62 fan, 61 derece.
Dostum lafımın başında dedim ki OC yapmayacaksan bir farkı yok ne aldığının. ASUS ROG alırsın, DUAL alırsın, Aorus Elite alırsın; fark etmez. Ama OC yapacak adam gider alır FTW3 Ultra, açar içini GPU'ya sıvı metal sürer, VRAM'lere de özel 5mm termal pad ekler, power limit kaldırır, basar OC'yi 3070 Ti'yi enseler.

Hocam diğer FTW3'lerin (örneğin 3080'nin) PCB parçaları çok daha kaliteli evet onlarda bu söylediğinize katılıyorum. Ama sanmıyorum Türkiye'de arkadaşın bunu yapacağını.
Aslında anlaşamadığımız bir nokta da şu bu ürün Amazon tarafından satılmıyor. Arkadaş Amazon'daki mağaza fiyatı ile Türkiye fiyatını karşılaştırıyor.

Hocam diğer FTW3'lerin (örneğin 3080'nin) PCB parçaları çok daha kaliteli evet onlarda bu söylediğinize katılıyorum. Ama sanmıyorum Türkiye'de arkadaşın bunu yapacağını.
Evet, Türk insanı OC yapmayı pek sevmez ve bir nevi haklılar da. Türkiye'de para kolay kazanılmıyor ve insanlar parçalarını riske atmak istemiyor :D Haliyle de soğutması iyi olan en ucuz modellere yönlendiriyoruz genelde. Tabi yukarıda belirttiğim gibi extreme kullanıcılara da istedikleri önerileri yapıyoruz. ROG STRIX modeli de çok iyi bir model.

Dostum lafımın başında dedim ki OC yapmayacaksan bir farkı yok ne aldığının. ASUS ROG alırsın, Dual alırsın, Aorus Elite alırsın; fark etmez. Ama OC yapacak adam gider alır FTW3 Ultra, açar içini GPU'ya sıvı metal sürer, VRAM'lere de özel 5mm termal pad ekler, Power limit kaldırır, basar OC'yi 3070 Ti'yi enseler.

Arkadaş markaya bakıyor demiyor ASUS mason bir firmaya ürünleri üretiyor FSP, EVGA kendi üretimi ile piyasada yer buldu ASUS sadece stil tasarıma bakıyor ben ASUS ROG STRIX anakart almıştım katı bir kuralı var istediğin RAM'ı takmıyorsun anca G.Skill markasına çalıyor şu an MSI X570 MEG ace kullanıyorum G.Skill 4000MHz ile Team T-Force xtreem 4000MHz aynı anda kullanıyorum bir problemini görmedim arkadaş galiba ASUS sevdalısı 🙂

Arkadaş markaya bakıyor demiyor ASUS mason bir firmaya ürünleri üretiyor FSP, EVGA kendi üretimi ile piyasada yer buldu ASUS sadece stil tasarıma bakıyor ben ASUS ROG STRIX anakart almıştım katı bir kuralı var istediğin RAM'ı takmıyorsun anca G.Skill markasına çalıyor şu an MSI X570 MEG ace kullanıyorum G.Skill 4000MHz ile Team T-Force xtreem 4000MHz aynı anda kullanıyorum bir problemini görmedim arkadaş galiba ASUS sevdalısı 🙂

ASUS sevdalısı olsam her ürünüm ASUS olurdu 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı