EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra modeli nasıldır?

Kabul edeceksin kardeşim EVGA performans ve soğutma olarak kendini kanıtlamış bunu kabullen men lazım EVGA NVIDIA'nın partneri global piyasa NVIDIA kullanıyor ASUS neden NVIDIA'nın partneri olmuyor o kadar gözünüzde ASUS'u imparator yaptınız 😁

3XXX serisinde bayağı iyi iş çıkarttılar sadece ROG değil TUF olarak da ikisinde de kaliteli parçalar( kontrolcü vs.) Kullandılar. Peki sen neden bunu kabullenmekte zorlanıyorsun ?

Fanboy diyor 😀 üstte attığım verilere baktım mı sen onu anlat kontrolcü vs. hâlâ en iyisi EVGA mı? Sana EVGA kart mı bağışladı anlatsana.

Kardeşim sana 50 saattir diyorum ki bir ROG için ekstra para vermeye gerek yok EVGA alsın yeterli şunu bir anlatamadık. Akakçe'de 27k ROG ne yapsın o kadar parayı ROG'a mı versin?

Kardeşim sana 50 saattir diyorum ki bir ROG için ekstra para vermeye gerek yok EVGA alsın yeterli şunu bir anlatamadık. Akakçe'de 27k ROG ne yapsın o kadar parayı ROG'a mı versin?

50$ fark var normalde aralarında sen 12K biri 27k biri yazıyorsun. Bu kıyası neye göre yapıyorsun mesela ?
Çıkarabilir şu gerçek ben EVGA fanboyu değilim ama şu var EVGA kendini kanıtlamış yerini koruyor ASUS kısmında bunu diyemem.

Kardeşim burada 3060 Ti konuşuyoruz ama ASUS 3XXX serisinde iyi iş çıkardığını söyleyemiyorsan bu senin önceki yaşadığın sorunla, firmaya ön yargı ile yaklaşmanı gösteriyor. Benim açımdan da şöyle iyi ki de FTW3 Ultra almamışım orada şu konuda şansım vardı. New World'de dünya kadar FTW3 çöpe gitti sanmıyorum TR'de Vatan Bilgisayar bana yenisini versin.

50$ fark var normalde aralarında sen 12K biri 27k biri yazıyorsun. Bu kıyası neye göre yapıyorsun mesela?

Kardeşim burada 3060 Ti konuşuyoruz ama ASUS 3xxx serisinde iyi iş çıkardığını söyleyemiyorsan bu senin önceki yaşadığın sorunla firmaya ön yargı ile yaklaşmanı gösteriyor. Benim açımdan da şöyle iyi ki de FTW3 Ultra almamışım orada şu konuda şansım vardı. New World'de dünya kadar FTW3 çöpe gitti sanmıyorum TR'de Vatan Bilgisayar bana yenisini versin.

Arasındaki fiyat farkına bak peki ASUS'u hangi amaç ile tercih edeyim hangi kısmını ele alayımki böyle bir parayı bu markaya vereyim iki kartın arasında bir fark yok sadece tasarım farkı ile 27 bin TL buna vereceğime gider bu para ile Gigabyte 3080 alır rahatıma bakarım 😁

IMG_20220301_113130.jpg

IMG_20220301_113108.jpg

50$ fark var normalde aralarında sen 12K biri 27k biri yazıyorsun. Bu kıyası neye göre yapıyorsun mesela?

Kardeşim burada 3060 Ti konuşuyoruz ama ASUS 3xxx serisinde iyi iş çıkardığını söyleyemiyorsan bu senin önceki yaşadığın sorunla, firmaya ön yargı ile yaklaşmanı gösteriyor. Benim açımdan da şöyle iyi ki de FTW3 Ultra almamışım orada şu konuda şansım vardı. New World'de dünya kadar FTW3 çöpe gitti sanmıyorum TR'de Vatan Bilgisayar bana yenisini versin.

50 dolar olsa bile verilmez. O praya yeni mouse alınır. Ayrıca en ucuzu 27k Akakçe'ye göre.

Amazon güvencesiylesin yani bir şey olmaz. Bir arkadaş dolandırıldı ve Amazon sayesinde geri aldı parasını. N11, Trendyol, hb vb. gibi siteler olsaydı hiç zannetmiyorum parasının iade edileceğini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı